24 de abr de 20232 min.

La quinzena edició dels Premis Delta premiarà iniciatives empresarials referents en sostenibilitat

Actualizado: 7 de dic de 2023

NOTICIES LLOBREGAT | PREMIS DELTA | SOSTENIBILITAT

Publicidad

Els guardons s'han presentat en una roda de premsa conjunta dels ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, el Prat, Gavà i Viladecans

Els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2022-23 reconeixeran empreses del territori creades entre 2018 i 2021 que promouen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides . La quinzena edició dels guardons s'ha presentat el pasat dijous, dia 20 d'abril.

Es tracta d'una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, el Prat, Gavà i Viladecans. Cadascun d'aquests ajuntaments atorgarà un premi entre les iniciatives empresarials (inclosos els comerços) presentades a la seva ciutat. S'apostarà per accions empresarials recents que generin valor i impacte social i que constitueixin una referència de desenvolupament sostenible a la zona Delta del Llobregat.

Així, es reconeixeran iniciatives basades en el desenvolupament d'energies netes, en la creació de llocs de treball dignes, en el creixement econòmic, el consum i la producció responsable, en l'acció pel clima o la indústria, i les orientades a la innovació i noves infraestructures sostenibles, entre d'altres.

Els ajuntaments de la zona Delta del Llobregat organitzen conjuntament des de fa més de vint anys els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials, un esdeveniment bianual que dona suport i reconeix l'activitat emprenedora i el dinamisme empresarial present en aquests municipis.

L'edició d'enguany s'ha presentat oficialment en una roda de premsa a la Sala Petita del teatre Atrium Viladecans. En representació de Sant Boi hi ha assistit la regidora de Desenvolupament Econòmic, Elisabet Latorre.

Les candidatures es podran presentar entre finals de maig i finals de juny. La sol·licitud per participar serà gratuïta i, per presentar-la, les persones emprenedores comptaran amb el suport dels serveis tècnics d'emprenedoria de la seva població. Cada premi tindrà una dotació de 2.000 euros.

0