top of page

Viladecans rebaixa un 14% les denúncies pel confinament del coronavirus

NOTÍCIES VILADECANS | CORONAVIRUS | POLICIA LOCAL


La Policia Local de Viladecans ha imposat 325 multes fins al 31 de març per l’incompliment de l’Estat d’Alarma del coronavirus i en la segona setmana de confinament les denúncies baixen un 14% respecte la primera setmana.

Les dades indiquen un creixement de la conscienciació ciutadana a Viladecans envers la importància del confinament per fer front comú contra el coronavirus.


· Coronavirus i el Plan Marshall de Pedro Sánchez

· Coronavirus: Sant Boi dóna suport a les persones grans que viuen soles

· Reordenació dels Centres de Salut del Baix Llobregat per fer front al CoronavirusEl 85 % de les denúncies s’interposen durant el dia i només un 15 % a la nit, tot i que en la darrera setmana s’ha doblat el nombre de denúncies nocturnes. Nou de cada deu persones sancionades són homes i tres de cada quatre tenen entre 18 i 50 anys. Només una de cada deu sancions s’han imposat a joves menors de 18 anys.


La Policia Local ha fet més d’11.000 controls a Viladecans

Entre el 15 i el 31 de març, el cos policial ha interpel·lat a més de 6.500 persones i de 4.500 conductors de vehicles per la seva presència a la via pública per tal de verificar que complien amb els requisits imposats per l’Estat d’Alarma.

En aquest temps, la Policia Local també va ordenar el tancament de 14 establiments que estaven oberts de manera il·legal, especialment en els primers dies de l’Estat d’Alarma, i va inspeccionar 5 obres privades per comprovar si en complien els requisits de seguretat i salut de les persones que hi treballaven, abans que el Govern d’Espanya en paralitzés la seva activitat.


#Viladecans #coronavirus #PoliciaLocal

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page