top of page

Obre a Viladecans el quart punt de vacunació COVID-19 al Baix Llobregat

NOTÍCIES VILADECANS | VACUNACIÓ | COVID-19

 

Publicidad

 

Des d’aquest divendres passat,10 de desembre, el Casal de barri de Montserratina de Viladecans es va convertir en punt de vacunació COVID-19 per fer front a l’administració de dosis de reforç iniciada fa unes setmanes pel Departament de Salut de la Generalitat.Catalunya reabrirá las discotecas y el ocio nocturno a partir del viernes con el “pasaporte COVID"

Sant Boi lliura a Creu Roja 3.000 euros per ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma

La subida de la luz afecta gravemente a la economía de los españoles


Viladecans se suma així als altres tres municipis del Baix Llobregat on fins aquest dijous hi havia punts de vacunació massiva oberts a tot el territori: Castelldefels, Cornellà de Llobregat i Martorell. “Hem col·laborat força amb la Generalitat des del primer moment per aturar la pandèmia i ho seguirem fent sempre que faci falta”, apunta la regidora de Salut Pública, Emy Cano.


El Casal de barri de Montserratina, situat al número 83 del carrer del Doctor Reig, atén a qualsevol persona que s’hagi de vacunar –sigui de la primera, segona o tercera dosi del vaccí-.


Davant l’alta demanda actual, i per tal de garantir una bona atenció i evitar cues, és imprescindible que els col·lectius cridats a la vacunació demanin cita prèvia per vacunar-se a través del sistema establert pel Departament de Salut, des de l’enllaç web: >>https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat<<


L’Ajuntament ha tornat així a cedir a la Generalitat l’ús d’aquest equipament municipal per fer front a la pandèmia, com ja va fer entre el febrer i el juny per administrar les primeres vacunes a persones de Viladecans i, més tard, entre l’agost i l’octubre per servir d’espai de vacunació massiva local sense cita prèvia.


El primer tinent d’alcalde i regidor del Districte II, Anselmo Sánchez, agraeix a les entitats presents al casal “la col·laboració i l’esforç per deixar de banda la seva activitat en aquest equipament per tal que Viladecans contribueixi a frenar la pandèmia”.


Les entitats afectades són l’Associació de Veïns Montserratina, el Casal de la Gent Gran Montserratina, Centro Cultural y Recreativo Sierra Norte, l’Associació de Balls de Saló de Viladecans, l’Associació Reiki Viladecans, l’Agrupament Escolta l’Espiga i l’Associació el Dado Dorado. L’Ajuntament facilitarà aviat una nova seu temporal per a les seves activitats.


#Viladecans #BaixLlobregat #vacunació #casaldebarri #covid19 #vacuna #pandèmia

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page