top of page

Viladecans protegeix els seus comerços amb pantalles, mascaretes i gel hidroalcohòlic

NOTÍCIES VILADECANS | DESESCALADA | COMERÇ


L’Ajuntament de Viladecans reparteix pantalles, mascaretes i gel hidroalcohòlic de seguretat als comerços i botiguers de locals menors de 400 metres quadrats que poden atendre els compradors amb cita prèvia, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14 hores.

Personal municipal i de la Fundació Ciutat de Viladecans lliuren als titulars dels establiments comercials i sense cost bosses amb els elements de protecció que amb cita prèvia, poden recollir al Centre de Recursos per a Joves de Can Xic (parc de Can Xic, 1).Les agències de viatge volen retornar els diners als seus clients

Són segures les mascaretes de roba?

África Lorente fundadora del PSC de Castelldefels muere a los 65 años


El nombre d’elements de seguretat que conté la bossa va en funció de les necessitats de cada comerç, expressades en una enquesta que l’Ajuntament els està enviant. Es determina en concret el nombre de pantalles de seguretat que necessita cada establiment, tenint en compte el seu personal, i el dia i hora del lliurament personalitzat. Amb cada pantalla es lliuren 14 mascaretes quirúrgiques i, a cada bossa, hi va un pot de gel desinfectant.

Segons fons del consistori, des del començament de la crisi sanitària, l’Ajuntament ha repartit pantalles facials, mascaretes, gel i guants. En el cas de les pantalles, s’han lliurat 526 a 114 empreses i comerços. També, s'han portat més de 300 pantalles a residències de gent gran de la ciutat. Tots aquests lliuraments s’han fet a domicili, amb l’ajuda dels voluntaris de Protecció Civil.


#Viladecans #coronavirus #protecció #mascaretes #pantalles #gel #comerços

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page