top of page

Viladecans prohibeix circular els patinets elèctrics per sobre de les voreres

Actualizado: 13 sept 2020

NOTÍCIES VILADECANS | ORDENANÇA CIRCULACIÓ | PATINETS ELÈCTRICS


A Viladecans, els patinets elèctrics i la resta de VMP tenen prohibit circular per totes les voreres, sigui quina sigui la seva amplada, amb l’única excepció dels carrils bici que discorren a sobre. En aquest cas, la seva velocitat ha de ser d’un màxim de 10 km/h, com quan circulin per parcs o per carrers amb prioritat per a vianants, que no estan catalogats com a voreres.


Paralizan la vacuna de Oxford por una reacción adversa grave en una voluntaria

Com funciona l'App Radar Covid i quins són els seus beneficis?

Sant Boi crea una bateria de mesures innovadores per a una tornada a l’escola segura i sostenible


Pel que fa a la seva circulació per les calçades, poden fer-ho als carrers de plataforma única, als carrers de la xarxa secundària de sentit únic i amb velocitat limitada a 30 km/h i als ciclocarrers.

Aquells conductors que se saltin l’ordenança s’enfrontaran a una sanció de 200 euros, el mateix import que per fer-ho amb auriculars o manipulant el telèfon mòbil, sense dur correctament posat el casc o sense llums ni peces de roba reflectants a la nit. La sanció per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues pot arribar als 1.000 euros.


 

PACK DE LIQUIDACIÓN PARA PROFESIONALES CON TIENDA EN ACTIVO

Publicidad


Petites modificacions per a un gran canvi:

Els canvis en l’ordenança local de circulació afavoreixen l’oportunitat d’assolir un nou model de mobilitat més segur (defensa als més dèbils), més equitatiu (reequilibra les prioritats entre els diferents mitjans de transport), més sostenible i saludable (afavoreix la mobilitat no contaminant i fomenta l’activitat física), més eficaç (moure’s en cotxe dins de la ciutat és més lent que en altres mitjans), més eficient (el cotxe consumeix més per cada persona que desplaça que la resta de vehicles) i més cívic (ensenya a les noves generacions a tenir cura del planeta i de la ciutat).

Fins al gener del 2021, l’Ajuntament promourà el coneixement de la nova regulació i no imposarà multes en relació als espais per on circular, tot i que les persones usuàries sí poden ser sancionades per no complir amb les mesures generals d’ús dels VMP, ja vigents en la normativa estatal des de l’any 2019.


L’Ajuntament canalitzarà a través de les Agents Cíviques una campanya informativa, que també es difondrà a través de les xarxes socials.


#patinets #voreres #prohibit #Viladecans


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page