top of page

Viladecans posa en marxa un programa de formació especialitzada sobre el sector aeroportuari

NOTÍCIES VILADECANS | AEROPORT | FORMACIÓ


Sota el nom Airport 4.0: Impact of digital transformation on airport management, l’Ajuntament de Viladecans oferirà un programa de sessions formatives especialitzades, que forma part del programa Primer de Preacceleració de la Generalitat dins de la iniciativa Catalunya Emprèn.


El programa, coordinat pel servei municipal d’Empresa i Innovació, ofereix una tutorització i mentoria de més de 128 hores (enguany en format online) amb experts del sector aeroportuari, tecnològic i d’empresa.55 sociedades científicas dicen que los políticos “mandan pero no saben”

Mientras Madrid cierra en 48 h, la vacuna de Oxford busca ganarle tiempo al tiempo

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


L’experiència té com a objectiu avançar en el desenvolupament del sector aeroportuari, que genera ocupació de qualitat. L’Airport 4.0 està pensat per a estudiants de grau o màster en aeronàutica, informàtica, matemàtiques o enginyeria, equips emprenedors (start-ups) amb projectes innovadors orientats al sector aeroportuari, empreses consolidades que vulguin reorientar-se cap al sector aeroportuari i necessiten conèixer el sector, i les seves oportunitats o professorat d’especialitats lligades a aquest sector. El programa tindrà setze participants i començarà al novembre.


Els cinc blocs formatius estan agrupats en diferents unitats acadèmiques que, alhora, recullen els reptes o tendències que marcaran els desenvolupaments i la configuració de l’aeroport del futur:

  1. Anàlisi dels reptes i oportunitats de base tecnològica en la gestió aeroportuària.

  2. Sessions sobre els grans àmbits tecnològics per als aeroports que citen els experts –IoT, big data, intel·ligència artificial, sistemes de posicionament en temps real, robotització i automatització– i que combinaran una part expositiva i una part experimental.

  3. Sessions sobre casos d’estudi internacional.

  4. Gestió empresarial amb una metodologia eminentment pràctica.

  5. Tutories als equips emprenedors i la seva proposta empresarial sobre el sector, les tecnologies, l’àmbit internacional i la gestió empresarial.


Les persones interessades cal que es posin en contacte amb l’oficina municipal de Viladecans Atenció a les Empreses (VAE), dins d’aquest horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i dimarts i dijous, de 16 a 18 h. El telèfon és el 93 635 29 96 i l’adreça electrònica, empresa@viladecans.cat.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#viladecans #aeroport #formació

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page