top of page

S'obren a Viladecans dues noves pistes esportives públiques al parc de la Torre-Roja

NOTÍCIES VILADECANS | PARC DE LA TORRE-ROJA | ESPORT

 

Publicidad

 

L’esplanada de la Pineda del Parc de la Torre-roja compta des de fa dues setmanes amb una nova zona esportiva formada per dues pistes, destinades a l’ús públic. Una de les pistes està pensada per a la pràctica del futbol 7, equipada amb gespa artificial, i l’altra per al bàsquet, havent-s’hi reubicat les cistelles que abans eren al jardí tancat.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


També s’han creat unes grades com a zona d’estada i s’han canviat de lloc la taula de ping-pong i la taula de futtoc. Les obres han anat a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de l’Ajuntament de Viladecans. La inversió total del projecte ha estat de 603.068,92 euros.


La intervenció ha suposat també l’adequació dels accessos al jardí tancat, amb la creació d’un nou accés, la millora de l’actual i l’eliminació de certs trams de xiprers. També s’ha millorat la zona de jocs infantils agrupant-la en un mateix paviment de cautxú amb l’objectiu de fer-la adequada per a tots els nens.


La reforma ha portat una reordenació a la Jugatecambiental, el Jardí de les Papallones i la pavimentació de l’eix transversal que trobem entre el Jardí tancat i la zona de la pineda, facilitant així l’accés a la zona poliesportiva a més de corregir el desnivell que hi havia entre els dos àmbits.


També s’ha construït un recinte de contenidors adjacent a l’edifici de magatzem per l’ús de l’empresa mantenidora del parc i, es vol acabar amb la reordenació de l’àrea de pícnic.


El Parc de la Torre-roja és un parc metropolità inaugurat a 1984 que actualment té 11,5 hectàrees d’extensió. És un parc pensat fonamentalment per a la pràctica esportiva que conté, a més de les pistes que ara s’han obert, equipaments tan importants com l’estadi olímpic de beisbol de Viladecans, el camp de futbol de la Torre-Roja o el complex poliesportiu Podium Viladecans-Joan Masgrau.


A més, està prevista la construcció d’una piscina municipal recreativa d’estiu i el futur estadi d’atletisme.


Amb la urbanització dels terrenys adjacents del barri de Llevant, el Parc de la Torre-roja creixerà cap a la falda de la muntanya del Montbaig (Sant Ramon), esdevenint un espai de traspàs entre el nucli urbà i la muntanya, tot generant vies verdes de connexió d’ús ciutadà.


#Viladecans #pistes #futbol #bàsquet #parc #TorreRoja #grades #pícnic #estadi #beisbol #poliesportiu #piscina #atletisme #SantRamon #esport

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page