top of page

Viladecans busca històries ciutadanes d’orgull de ciutat i superació personal

Actualizado: 24 mar 2021

NOTÍCIES VILADECANS | HISTÒRIES I RELATS | ORGULL DE CIUTAT


L’Ajuntament ha llançat la campanya d’orgull de ciutat “Històries de Viladecans”, que recull i mostra relats curts de superació personal vinculats al fet de viure a Viladecans, un municipi que és poble i ciutat, ja que conserva els trets de comunitat on tothom es coneix i manté un esperit col·laboratiu, a la vegada que es tracta d’una ciutat de més de 67.000 habitants que ofereix tots els serveis.Pedro Sánchez anuncia 11.000 millones en ayudas para el sector del turismo, la hostelería y pymes

El encarcelamiento del rapero Pablo Hasél provoca manifestaciones en toda España

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència


Els primers protagonistes d’aquestes històries han estat quatre amVaixadorxs de la ciutat, però el repte és ara que siguin ciutadans i ciutadanes anònimes.


Les primeres Històries de Viladecans han estat explicades per l’atleta d’elit Carles Castillejo, la directora de Comunicació i RSC d’Unilever España Ana Palencia, el pastisser Jordi Bordas, guanyador de la Copa del Món de Pastisseria el 2011, i Raquel Mayordomo, Digital Project Manager de l’editorial Edebé.


Ara, la campanya, que vol explicar que Viladecans és una ciutat plena d’oportunitats i de persones lluitadores, busca també viladecanencs i viladecanenques allunyades de la notorietat mediàtica o econòmica. La condició imprescindible és que la seva història de vida tingui molt a veure amb la ciutat.


Podrà ser un relat de superació personal, d’un gran esforç fet per aconseguir una fita o, més senzillament, relats exemplars que expliquin on jugaven de petits, què acostumaven a fer els caps de setmana, quins són els seus racons preferits de Viladecans o com han viscut l'evolució de la ciutat, entre moltes altres vivències que vulguin compartir.


Les històries més significatives i descriptives de l’essència de Viladecans seran les escollides per a una segona campanya de ciutat. La campanya es pot veure en opis pels carrers de Viladecans, anuncis en autobusos i falques de ràdio, a més del web, la revista d’informació i les xarxes municipals.


Les persones que desitgin participar en aquest projecte han de deixar les seves dades en el formulari de l’enllaç que s’adjunta i explicar els trets generals de la seva història. L’Ajuntament es posarà en contacte amb elles.


Per participar-hi entra al següent enllaç>> https://www.viladecans.cat/ca/relats


#Viladecans #històries #relats #ciutat #superaciópersonal #essència #projecte #ciutadans #col·laboració #campanya

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page