top of page

A Viladecans s'enviaran guies a les famílies per acompanyar-les en la matriculació dels seus fills

NOTÍCIES VILADECANS | MATRICULACIÓ | PORTES OBERTES

 

Publicidad

 

L’Ajuntament de Viladecans enviarà pròximament dues guies en format de revista als domicilis de les famílies que han d’inscriure per primera vegada als fills i filles a l’escola o a l’educació secundària obligatòria, per facilitar-los així la matriculació dels escolars en els centres de la ciutat.Pedro Sánchez anuncia 11.000 millones en ayudas para el sector del turismo, la hostelería y pymes

El encarcelamiento del rapero Pablo Hasél provoca manifestaciones en toda España

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència


Aquesta informació, que també està inclosa en el web municipal viladecans.cat, es fa arribar cada any a les llars implicades, encara que enguany és especialment important per aquest temps de pandèmia que vivim.


Per exemple, les visites de portes obertes als centres educatius locals es fan de manera diferent, concertant prèviament els horaris amb les escoles i instituts que es volen conèixer. On mostraran les seves instal·lacions i projectes educatius a les famílies, a més d'explicar-los com fer els tràmits de preinscripció.


Per als nens i nenes que han de començar el segon cicle de l’educació infantil (3-6 anys) i primària, del 15 al 24 de març s’hauran de presentar les sol·licituds de cara al nou curs 2021-2022.


Les portes obertes dels centres educatius públics s’estan duent a terme del 8 de febrer al 12 de març en dies laborables en horari no lectiu. Cal consultar el web de cada centre públic per fer la inscripció prèvia i veure l'organització de les visites.


En el cas dels centres concertats, tota la informació s’indicarà en els seus corresponents webs, tant les dates de les portes obertes com l'incripció prèvia.


Pel que fa a la matriculació a l’ESO, la previsió de dates de presentació de sol·licituds de preinscripció escolar és del 17 al 24 de març. Per saber les dates i l'organització de les portes obertes dels instituts públics i centres concertats cal adreçar-se al web de cada centre.


Per la seva part, la preinscripció i matriculació per a educació postobligatòria, com el batxillerat o els cicles formatius tindrà lloc al maig.


A més de les guies en paper i en el web municipal, i de tots els webs dels respectius centres, s’ofereix informació sobre el procés de matriculació a l’Oficina Municipal d’Escolarització (a l’oficina d’atenció ciutadana Viladecans Informació: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16 a 18 h).


#Viladecans #guies #matriculació #fills #nens #nenes #escola #centreeducatiu #educació #primaria #secundaria #ESO #batxillerat #ciclesformatius #portesobertes #preinscripció

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page