top of page

Viladecans mantè l’esperit de la Festa Major d’Hivern en format virtual

NOTÍCIES VILADECANS | FESTA MAJOR D'HIVERN | FORMAT VIRTUAL

 

Publicidad

 

La Festa Major d’Hivern s’adapta a la pandèmia sanitària per mirar de seguir sent un referent de la cultura popular. La celebració, que es fa entorn del 20 de gener (Sant Sebastià, copatró de Viladecans) proposa una alternativa virtual per tal de mantenir l'esperit, amb activitats per a grans i petits, que detallem a continuació.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


-CADA DIA, UN CONTE AL NARRACANS. El festival de narració oral penjarà cada dia un conte en les xarxes socials municipals, del 20 al 24 de gener, de la mà dels narradors de les entitats ANIN i El Megaphon.


-LA CULTURA POPULAR ES FA CONTE. El dissabte 23 de gener s'estrena a les 18 hores en el canal d'Instagram de l'Ajuntament (@viladecans.ig) un conte homenatge a la cultura popular local. A més, des del web municipal viladecans.cat es podran imprimir dibuixos del bestiari local perquè els infants els posin color i els coneguin.


-JOC DE CONEIXEMENTS EN LÍNIA. La Colla del Mamut trasllada a format virtual el ja tradicional joc de preguntes Coneixes Viladecans? Del 18 al 25 de gener es llançaran les preguntes i el guanyador també tindrà premi. Es pot seguir a l'Instagram municipal.


-JOC DE PISTES ALS CAUS. L'Agrupació Escolta l'Espiga munta per a tots els caus locals un gran joc de pistes en què el bestiari popular també serà el protagonista.


-EL TEATRE SE SUMA A LA FESTA. Atrium arrenca la programació del 2021 coincidint amb la Festa d'Hivern. Es pot veure el premiat monòleg Ramon (dv. 22, 20 hores), la música de Meritxell Neddermann (ds. 23, 20 hores) i un espectacle familiar de titelles sobre la faula tradicional La cigala i la formiga (dg. 24, 12 hore). Preus i compra d'entrades a www.atriumviladecans.com.


Per a més informació visita: www.viladecans.cat/agenda.


#Viladecans #FestMajord'Hivern #virtual #culturapopular #xarxessocials #instagram #contes #titelles #bestiari

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page