top of page

Viladecans facilita l’estalvi energètic de les famílies mitjançant un webinar, el proper 26 de maig.

NOTÍCIES VILADECANS | ECONOMIA FAMILIAR | ESTALVI ENERGÈTIC


El proper dimarts 26 de maig, a les 18 hores, els infants podran obtenir “carnets d’experts energètics” gràcies a la webinar Estalvi en família Vilawatt. Per participar-hi, cal inscriure’s a: https://bit.ly/2Tf8hCC

El projecte Vilawatt segueix treballant en aquests temps de crisi sanitària del coronavirus Covid-19. en aquesta ocasió amb la campanya -Estalvi energètic en família #Vilawatt.


Les llars dels viladecanencs estan sent el principal centre d’operacions: s’han convertit en escoles, en gimnasos, en sales de cinema, etc., el que es tradueix en més consum energètic, però a casa tothom pot contribuir a l’estalvi, mitjançant la millora dels hàbits o impulsant activitats que demanden poca energia.

El proper dimarts 26 de maig, a les 18 hores l’Ajuntament de Viladecans oferirà un taller virtual on els infants, acompanyats de les seves famílies, revalidaran els seus coneixements com a estalviadors obtenint un "carnet" que els acreditarà com a petits experts en estalvi d'energia, després d’haver completat els reptes impulsats per l’Ajuntament per no gastar tanta energia a casa durant aquests dies.

Per participar-hi, cal inscriure’s a: https://bit.ly/2Tf8hCC

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page