top of page

Torna a Viladecans l’Espai Vilawatt de la Gent per aprendre-ho tot sobre l’energia

NOTÍCIES VILADECANS | TALLERS I APRENENTATGE | ESTALVI D'ENERGIA

 

Publicidad

 

Torna l’Espai Vilawatt de la gent, un espai de trobada i aprenentatge obert a tothom on es poden conèixer els conceptes bàsics de l'energia, i també com gestionar-la millor. Aquesta convocatòria, esta liderada per l'Associació ciutadana Vilawatt per la transició energètica.Pedro Sánchez anuncia 11.000 millones en ayudas para el sector del turismo, la hostelería y pymes

El encarcelamiento del rapero Pablo Hasél provoca manifestaciones en toda España

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència


Comença el proper dimecres 10 de març, de 18 a 19.15 hores, amb el cicle de quatre sessions per a dones Tot el que has de saber sobre l’energia que entra a casa teva. Una sèrie per a dones de 9 a 99 anys!. S’hi inclouen tres cicles de tallers en línia per a diferents col·lectius: a més del femení, les famílies amb infants i els joves.


Inscripcions i informació sobre els cicles i sessions a: www.vilawatt.cat/espaigent


Els tallers se celebraran els següents dies:

  • Dimecres 10 de març, Com les dones podem fer baixar el preu de l’energia, on s’hi podrà conèixer com funciona el sistema energètic i com s’estableix el preu que paguem per l’electricitat o la calefacció, a més de descobrir què es pot fer com a dona per reduir-lo.

  • Dimecres 24 de març, A casa meva la factura la porto jo!, per desmuntar els mites més freqüents sobre la facturació energética.

  • Dijous 8 d’abril, Jo estalvio a la meva llar, un taller fet a mida a partir de les propostes de les participants dels tallers anteriors on es podrà triar el kit d’eficiència energètica que més s’adapti a les necessitats de la llar de cada tallerista

  • Dijous 22 d’abril, Tens energia? Tens el poder! L’autoconsum no és ciència-ficció a Viladecans, per demostrar que les energies renovables, l’autoconsum i les comunitats energètiques són més al nostre abast del que ens imaginem.


De la programació dels cicles dirigits a famílies amb infants i joves, se n’anirà informant puntualment.


Els diferents tallers tractaran sobre eficiència energètica i usos de l’energia a la llar, i participar-hi tindrà premi. Les persones que hi participin en dos o més tallers rebran adhesius amb consells pràctics d’estalvi energètic a la llar, i les que segueixin tres o més tallers entraran en el sorteig d’un kit d’eficiència energètica a la llar.


#Viladecans #EspaiVilawatt #taller #online #consum #estalvi #energia #dones #famílies #joves #sorteig

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page