top of page

Viladecans i Ecovidrio llancen la campanya solidària "1 kg de vidre per 1 kg d’aliments"

NOTÍCIES VILADECANS | RECICLATGE | BANCS D'ALIMENTS

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

L'Ajuntament de Viladecans i Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de vidre a Espanya, han posat en marxa la campanya solidària “1 kg de vidre per 1 kg d’aliments” a benefici de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) per ajudar a les famílies que ho puguin estar passant malament i promoure el reciclatge d’envasos de vidre.



Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder

Com el seu nom indica, per cada quilogram de vidre que es dispositi en els contenidors habilitats, Ecovidrio donarà un quilo de menjar al Banc dels Aliments. Viladecans és un dels 9 municipis catalans que participen d'aquesta campanya, d'un total de 39 a l'estat espanyol.


La iniciativa, que es durà a terme fins el 15 de desembre de 2020, anima a tota la ciutadania de Viladecans a dipositar la major quantitat possible de residus d’envasos de vidre als dos contenidors identificats amb la imatge de la campanya, ubicats a la plaça de la Constitució i a la plaça dels Màrtirs del Setge de 1714 respectivament.


L'objectiu de la campanya té un vessant solidari i una altra ambiental, ja que pretén conscienciar sobre la importància que té el reciclatge d'envasos de vidre per a tenir cura del medi ambient, donat que reciclar és un element clau contra el canvi climàtic.


#viladecans #reciclatge #vidre #bancs #aliments #campanya #solidària #ambiental

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page