top of page

Viladecans convida la ciutadania a reflexionar sobre la ciutat del futur

NOTÍCIES VILADECANS | SEMINARIS WEB | MILLORA CIUTAT

 

Publicidad

 

Amb els cinc seminaris web que s’inicien aquest dijous amb la participació de ponents experts i inspiradors, l’Ajuntament convida als ciutadans i ciutadanes a participar en el procés de reflexió sobre l’Estratègia de futur per a la ciutat per a l’any 2030 amb la mirada posada en els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i en les agendes urbanes internacionals i espanyola.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

L'Abraçada (El Abrazo) se emitirá por TV3 el próximo 12 de Enero en Curtcircuit33

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


De la mà dels viladecanencs es vol establir un full de ruta per potenciar la millora de la qualitat de vida local, a la vegada que es compleix el compromís amb el planeta.


El primer webinar, dijous 14 de gener, a les 18 hores, tractarà sobre l’estil de vida saludable i qualitat de vida i comptarà amb la participació de Brenda Chávez, periodista especialitzada en consum responsable, i Emilia Cano, exatleta d’elit i regidora local de Foment de l’esport femení, Consum i Salut.


Per participar en aquest seminari i en tots, cal emplenar el formulari inclòs en el web municipal. Esteu convidats!

https://www.viladecans.cat/ca/webinarsviladecans2030.


L'Estratègia Viladecans 2030 és un document que, de manera participada, definirà com serà la ciutat l'any 2030, tenint en compte les principals agendes internacionals i enfocada a les cinc prioritats de ciutat: la innovació educativa, la dinamització econòmica, la transició ecològica, la qualitat de vida i estil de vida saludable i la resiliència per a la gestió de crisi.


Els següents seminaris web tindran lloc el 19 de gener –Dinamització económica–, amb la participació d’Oriol Estela, economista, geògraf i coordinador del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.


El 26 de gener –Transició ecològica–, amb Juan del Río, biòleg, educador i activista sobre les comunitats sostenibles.


El 9 de febrer –Innovació educativa–, amb Nélida Zaitegui, mestra, pedagoga i expresidenta del Consell Escolar d‘Euskadi, i en una altra data de febrer per confirmar, es tractarà la Resiliència.


Hi haurà altres trobades temàtiques més –sobre movilitat, habitatge i model de ciutat–, de les quals s’informarà puntualment.


#Viladecans #seminarisweb #ponents #experts #estratègia #futur #Viladecans2030 #agendainternacional #vidasaludable #esport #modeldeciutat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page