top of page

Viladecans llança els Bons Vilawatt per incentivar el consum local

NOTÍCIES VILADECANS | BONS VILAWATT | COMERÇ LOCAL

 

Publicidad

 

L' Ajuntament, comerciants i hostalers han posat en marxa uns bons de consum local de 50 ₩ (euros-Vilawatt) per incentivar les compres de proximitat. Cada membre pot adquirir fins a un màxim de quatre bons Vilawatt, a un preu de 25 ₩ cadascun. La ciutadania només ha de pagar 25 ₩ perquè l'Ajuntament hi afegeix els altres 25 ₩.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Els bons es poden adquirir fàcilment dins de l'aplicació Moneda Vilawatt. Només cal ser-ne membre i disposar de saldo suficient d’euros-Vilawatt per adquirir-los. Per fer-se membre del circuit de moneda cal descarregar-se l'app Vilawatt (iOS o Android), registrar-s’hi i introduir les dades de la targeta de dèbit/crèdit per poder adquirir els euros-Vilawatt que necessitem.


Així doncs, cada membre de la moneda podrà arribar a tenir un estalvi directe de 100 euros-Vilawatt en les compres presencials als establiments del circuit de Moneda Euro-Vilawatt. Ja hi ha un centenar d’establiments. Pots trobar el llistat complet en aquest enllaç.


L'Ajuntament ha destinat 250.000 euros a aquesta acció, a través d'un conveni de gestió amb les associacions de comerciants i hostalers. Així, busca un triple objectiu: oferir a la ciutadania més possibilitats per comprar, augmentar les vendes del comerç local i fer créixer la circulació de la nova moneda digital Euro-Vilawatt.


L’acció s’inclou dins del Pla de Reactivació Local, com una innovadora fórmula per donar una forta empenta al consum en un moment de l'any en què el comerç té un gruix important de les seves vendes, i després d'uns mesos molt complicats per als establiments a causa de les continuades mesures preses per mirar de controlar la pandèmia sanitària.


L'acció no es restringeix al Nadal, sinó que es podran seguir adquirint bons durant el 2021 fins que s'exhaureixin els 9.300 Bons Vilawatt que es crearan.


#Viladecans #BonsVilawatt #consumlocal #comerçlocal #comerçdeproximitat #MonedaVilawatt #ReactivacióLocal

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page