top of page

Torna a Viladecans els Bons Vilawatt per incentivar el consum al comerç i l'hostaleria local

NOTÍCIES VILADECANS | COMERÇ LOCAL | ECONOMIA

 

¿Tendré que pagar este año en mi declaración de la renta?

Publicidad

 

L’Ajuntament de Viladecans posarà en circulació una segona emissió de Bons Vilawatt, d’igual quantia que la que va engegar a la campanya de Nadal: 125.000 euros. Els bons tindran un valor de 50₩ (Euros-Vilawatt) i serviran per impulsar el comerç i l'hostaleria locals, que encara pateixen els efectes de la pandèmia.
Per cada bo de consum adquirit a través de la moneda local Vilawatt, la ciutadania només pagarà 25₩, perquè l'Ajuntament hi afegirà els altres 25₩. L’acció s’inclou dins del Pla de Reactivació Local, com una innovadora fórmula per donar suport al consum local.


Per comprar amb la moneda, i poder gaudir dels Bons Vilawatt, només cal registrar-se a través d'un formulari d'alta a l’aplicació Vilawatt (iOS o Android) i fer una recàrrega d’euros. Els Bons Vilawatt podran adquirir-se fins a exhaurir existències i es podran usar fins al gener del 2022.


La moneda local permet pagar en qualsevol dels 224 comerços i professionals que s'hi han adherit fins ara a la ciutat. Els comptes d’Euros-Vilawatt estan 100% garantits en euros, amb la supervisió del Banc d’Espanya.


La segona emissió de Bons Vilawatt vindrà acompanyada de noves facilitats per als comerços adherits, els quals, a partir d’ara, comptaran amb un terminal específic per al cobrament de la moneda local, en lloc de fer-ho a través dels seus telèfons mòbils. Es tracta d’una mesura que permetrà als botiguers i botigueres un cobrament més àgil i còmode.


La primera emissió de bons ha tingut un impacte econòmic a la ciutat que supera els 250.000 euros mobilitzats. La iniciativa ha beneficiat establiments de diferents sectors, com evidencia que entre els deu amb més vendes, n'hi hagi botigues d'electrodomèstics, de queviures, de moda i complements, fruiteries, forns de pa i degustació, cafeteries i empreses de prestació de lleure infantil.


0 comentarios

Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page