top of page

Viladecans demana l'aportació dels escolars amb el Quadern de Debat Familiar i sorteja 2 tauletes

NOTÍCIES VILADECANS | QUADERN DE DEBAT FAMILIAR | SORTEIG

 

Publicidad

 

L’Ajuntament de Viladecans demana les aportacions dels nens i nenes d’educació primària i les seves famílies per omplir el Quadern de Debat familiar, eina online del web municipal per a les consultes a la ciutadania amb la finalitat de desenvolupar l’Estratègia de Viladecans 2030 i l’Agenda Urbana Local. Per participar-hi, cal entrar aquí.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


El Quadern de Debat familiar és una de les accions del procés participatiu que s’ha posat en marxa per a l’elaboració de les estratègies que s’hauran d’adoptar a la ciutat per fer front als grans reptes globals –ecològics, socioeconòmics, polítics, sanitaris, culturals–. El Quadern està inspirat en la Guía para Educación Primaria de la Agenda Urbana Española.


En el Quadern de Debat Familiar cada repte plantejat perquè Viladecans sigui més saludable, inclusiva, segura, forta i sostenible des d’ara fins a l’any 2030 està acompanyat d’una explicació de la temàtica, curiositats, una activitat d’anàlisi, exploració i/o reflexió, compromisos i un espai per recollir les seves propostes sobre com millorar la ciutat.


Sorteig

Les famílies amb fills i filles d’alumnes de primària que completin el Quadern de Debat Familiar podran participar en el sorteig de dues tauletes.


Una vegada completat el quadern, el tutor/a legal del nen o nena haurà de pujar una foto o vídeo en el seu perfil d'Instagram demostrant que s'ha completat el quadern –amb una captura de pantalla o vídeo que mostri el desig de la família per a la ciutat del 2030–, etiquetant a @Viladecans.ig i utilitzant l’etiqueta #Viladecans2030.


Hi ha temps fins al dia 17 de gener, però només entraran en el sorteig els lliurats abans del dia 8. El sorteig tindrà lloc el 20 de gener.


#Viladecans #ciutat #escolars #famílies #nens #nenes #educació #primària #AgendaUrbanaLocal #QuaderndeDebatFamiliar #sorteig #tauletes #instagram #saludable #sostenible #inclusiva

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page