top of page

Viladecans crea una Agenda Urbana per al desenvolupament sostenible

NOTÍCIES VILADECANS | LOCAL | DESENVOLUPAMENT


L'Ajuntament de Viladecans serà una de les primeres administracions locals espanyoles que treballin per implantar una agenda urbana com a vehicle per afrontar els reptes futurs de desenvolupament sostenible fins al 2030. Per fer-ho, elaborarà un pla d’acció local en el marc de l’Agenda Urbana Espanyola, essent un dels 16 projectes pilot d’Espanya. A petició del ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ambdues institucions signa­ran aviat un conveni de col·laboració, que ja va ser aprovat pel Ple Municipal de juliol, celebrat ahir.


Carta dels lectors: ¿Negligentes y descerebrados acabarán confinando al resto?

Rebrotes en España: Aumenta el número de contagios de Covid-19 y se sitúa a la cabeza de Europa

Mesures especials per detenir els contagis per coronavirus al Baix LlobregatQuè és l’Agenda Urbana Espanyola?

L'Agenda Urbana Espanyola és el full de ruta que marcarà l'estratègia i les accions a dur a terme fins al 2030, per fer dels pobles i ciutats àmbits de convivència amables, acollidors, saludables i conscienciats. Constitueix un veritable "menú a la carta" perquè tots els actors, públics i privats, que intervenen en les ciutats i que busquen un desenvolupament equitatiu, just i sostenible des dels seus diferents camps d'actuació, puguin elaborar els seus propis Plans d'Acció.

Els temes bàsics que desenvolupa l’Agenda Urbana Espanyola són el desenvolupament urbà sostenible, la rehabilitació i regeneració urbana, la rehabilitació energètica i accessibilitat, les ciutats intel·ligents, la Intermodalitat i l'accés a un habitatge digne, entre altres problemàtiques relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda Urbana 2030 (ODS).


#DesenvolupamentSostenible #Agenda2030 #Viladecans #Ciutat #Sostenibilitat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page