top of page

Tornen a Viladecans les activitats a l'aire lliure gratuïtes amb el programa F'ESTIU

Actualizado: 7 dic 2023

NOTÍCIES VILADECANS | ACTIVITATS | ESTIU

 

Publicidad

 

L'Ajuntament de Viladecans torna enguany a programar activitats a l'espai públic dins del programa estival F'ESTIU, que principalment seran en recintes tancats a l'aire lliure i amb accés per ordre d'arribada.
La programació presenta una sèrie de propostes gratuïtes que arrenquen els dos darrers caps de setmana del juny amb la Festa de la Música i el nou festival Monòlegs al Jardí i que pren el relleu només començar el juliol, amb una altra novetat, el cicle de recitals literaris Viladecans és Poesia.


La música en viu tornarà al carrer després de la pandèmia, amb el Dia de la Música, que se celebra arreu del món coincidint amb el solstici d’estiu. Amb la música en viu, l’esdeveniment reivindica l’amplitud de pràctiques, la diversitat de gèneres i la fecunda cantera local. L'acte central serà un festival de concerts de músics locals als jardins de Magdalena Modolell el 19 i el 20 de juny.


L'activitat, però, compta també amb un taller de percussió, organitzat pel centre de joves Can Xic, així com dues rues musicals amb dues marxing band sobre rodes, que recorreran diferents carrers sobre un camió.


Per acabar el juny, l'Ajuntament organitzarà per primera vegada el cicle Monòlegs al Jardí, de la mà del Barcelona Comedy Club. Presentada per Xavi Marín, la cita promet molta diversió amb alguns dels monologuistes destacats de l'escena barcelonina.


Al juliol, la paraula seguirà sent protagonista en agafar el relleu del F'ESTIU, just arrencar el mes, el nou cicle de recitals poètics Viladecans és Poesia. Amb noms propis molts avesats en la poesia i també com a rapsodes, l'activitat es farà dins l'edifici de la Torre-roja, un espai molt singular del patrimoni local i poc habitual dels esdeveniments. També hi participaran com a teloneres rapsodes locals.


F'ESTIU continuarà al llarg del mes de juliol amb vuit projeccions de Cinema a la Fresca –que es faran als jardins de Magdalena Modolell i al pati de l'Escola El Garrofer–, així com espectacles familiars, activitats lúdicoesportives i un festival de grafits per a joves.


Tota la informació es pot consultar en el web municipal www.viladecans.cat/festiu.Comments


REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page