top of page

Viladecans recapta 25.000 euros per a la investigació de la COVID que fa l'IDEBELL

NOTÍCIES VILADECANS | INSTITUT D'INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA DE BELLVITGE | COVID-19

 

Publicidad

 

La solidaritat de Viladecans ha fet que l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) tingui 25.000 euros més per investigar en la lluita contra la COVID-19. L'associació ciutadana Viladecans contra el Càncer va decidir, davant la pandèmia sanitària, enfocar la seva campanya de recaptació a donar suport a l'emergència contra el coronavirus sota el lema "Este virus lo paramos unid@s".Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


Les diferents accions de l’entitat local, entre les quals hi havia la caminada virtual, amb la venda de 800 samarretes; la realització de mascaretes solidàries, iniciativa amb què es van vendre més de 2.000, i la venda de loteria i altres manualitats realitzades per voluntàries, van donar forma a un donatiu que la presidenta de l'entitat, Gracia Sancho, va fer entrega el passat dimarts, 23 de febrer, a Viladecans al director de l'Idibell, Gabriel Capellà.


L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca orientat vers la millora dels problemes de salut de les persones. Per aconseguir-ho és necessari dur a terme recerca bàsica i clínica d’alt nivell.


L’institut té investigadors propis i integra la recerca que es duu a terme a l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital de Viladecans (ambdós de l’Institut Català de la Salut), l’Institut Català d’Oncologia a l’Hospitalet i la Universitat de Barcelona al Campus de Bellvitge.


Els més de mil investigadors de l’IDIBELL s’organitzen en quatre grans àrees temàtiques –la de càncer, la de neurociències i les de medicina regenerativa i translacional, nou programes de recerca i més de seixanta grups–.


#Viladecans #Bellvitge #Insitut #Investigació #recerca #biomèdica #covid19 #coronavirus #emergènciasanitaria #investigadors #salut

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page