top of page

Viladecans participa en fer possible la 13a Caminada Solidària que aquesta vegada no serà física

NOTÍCIES VILADECANS | ACTE SOLIDARI | ESPORT


L’empresa Unilever organitza aquest acte solidari cada any per ajudar persones de la ciutat per sota del llindar de la pobresa, destinant la recaptació al Punt Solidari. La convocatòria no és física enguany, per la pandèmia. Per això, es demana a les persones que hi participin que comparteixin amb l’etiqueta #Caminatasolidaria2020 un moment d’una caminada que facin amb la samarreta confeccionada per a l’ocasió.


Les inscripcions a la 13a Caminada Solidària, organitzada per Unilever España, en col·laboració amb l'Ajuntament de Viladecans, el Col·legi Sant Gabriel, el Club Bàsquet Femení Viladecans Sports i la companyia Tu Medicina Financiada, estan obertes del 16 de novembre fins a l’11 de desembre.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Els diners re­captats per la inscripció (4 euros) es lliuraran al Punt Solidari, el servei municipal que gestiona la distribució de productes alimentaris bàsics i d'higiene a les famílies sense recursos, amb el qual col·laboren Creu Roja i Càritas.


Enguany, la Caminada no pot ser física a causa de la situació sanitària. Això no és obstacle per fer-la virtual, demanant als participants que comparteixin imatges seves per les xarxes socials, caminant equipats amb la samarreta de la Caminada, amb l’etiqueta #Caminatasolidaria2020 a Instagram i, al Facebook, a la pàgina de Vilabàsquet.


Els organitzadors consideren que “com sempre, i encara més aquest any amb la pandèmia, es molt important la participació i contribució de tothom a l’èxit d’aquesta causa justa, ja que tot el que es recapti es destinarà a la compra d’aliments per a les persones que es troben en una situació de fragilitat econòmica, i més en la situació sanitària actual”.


En el moment de la inscripció a la Secre­taria del Col·legi Sant Gabriel (93 658 17 50) o a Atrium Esports (93 659 41 60), es donarà la samarreta commemorativa i Unilever lliurarà un lot de productes a tots els participants com a agraïment per la seva solidaritat. La inscripció està limitada a 7.000 participants.


Aquest passeig solidari es va posar en marxa el 2007 per aconseguir un impacte positiu entre els veïns i veïnes de Viladecans, a la vegada que es fomenta el saludable hàbit de caminar. Des d’aleshores, més de 60.000 persones s'han adherit a aquest projecte, que ha recaptat més de 230.000 euros des de la seva posada en marxa.


Si bé en els primers anys els diners es va destinar al Programa Mundial d'Aliments (PMA) de les Nacions Unides, a partir del 2013 la iniciativa es va centrar a Viladecans, on Unilever té la seva seu per a tot Espanya.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#viladecans #actesolidari #Caminatasolidaria2020 #esport #pobresa #famíliessenserecursos #compra #aliments

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page