top of page

La Policia Local de Viladecans imposa més de 100 multes per incomplir l’Estat d'alarma

Actualizado: 8 abr 2020

NOTÍCIES VILADECANS | CORONAVIRUS | ESTAT D'ALARMA


La Policia Local de Viladecans ha obert, fins avui, 110 incidències per l’incompliment de l’Estat d’Alarma. D’aquestes, 101 han estat denúncies per no respectar l’ordre de confinament als domicilis i 3 per la retirada de cintes policials que prohibeixen l’accés als parcs públics. Els funcionaris policials viladecanencs també han ordenat el tancament de 6 bars que havien obert de forma il·legal. A més, 7 forns amb servei de cafeteria han estat advertits que no es pot consumir al local.


El dispositiu especial ha implicat gairebé tota la plantilla disponible de la Policia Local, i actua especialment a les entrades i sortides del municipi. A més, un cotxe dotat de megafonia patrulla pels carrers avisant la població de les restriccions existents de la mobilitat durant l’Estat d’Alarma.

La tipificació de la infracció com a delicte contra la protecció de la seguretat ciutadana, la salut pública, la protecció civil o codi penal dependrà del delicte en si i de la valoració que efectuïn del risc els agents de l'autoritat. Les sancions es mantindran encara que finalitzi la vigència de la declaració de l'Estat d'Alarma.


#PoliciLocal #Viladecans #Coronavirus #Multes

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page