top of page

“Un petit príncep” Entrevista amb l’Ivan Adrade i l’Ot Mariën alumne de Fundació Llor

NOTÍCIES SANT BOI | CULTURA | UN PETIT PRÍNCEP


L’Ivan Andrade és un dramaturg català que com tants d’altres va haver d’emigrar a l’estranger en busca de millors perspectives laborals i de progrés.

A Londres, amb la Clara Bes, fotògrafa de professió, van fundar la companyia The Amateurs Company. I va ser allí on l’any 2015, al Brighton Fringe Festival: “A Little Prince”, el seu primer espectacle, aconsegueix una nominació a Millor Espectacle Familiar, i Ronan Powell, el nen protagonista, de només deu anys, s’emporta el premi a Millor Actor Debutant.


Veure Vídeo-entrevista >>L’Ot Mariën és un jove talentós d’onze anys. Un nen que actualment cursa estudis de secundària a la Fundació Llor de Sant Boi. L’Ot és ballarí clàssic des dels cinc anys, cantant i actor. Un dels nens seleccionats per formar part de l’elenc del Billy Elliot que s’estrenarà, a Barcelona, l’octubre del 2021.

Però ha estat l’obra “Un Petit Princep” on l’Ot s’ha enfrontat al seu primer paper protagonista dalt dels escenaris.

“Un Petit Príncep” és el resultat de l’adaptació que l’Ivan Andrade ha fet de la coneguda novel·la d’Antoine de Saint-Exupéry amb música original del pianista Marco Mezquida, recent Premi Ciutat de Barcelona.

Propera representació: Dissabte 26 de setembre de 2020, a les 12 hores, a Sant Jeroni de la Murtra (Badalona).

Una producció que tindrà lloc a l’aire lliure, amb totes les mesures de seguretat, i que, asseguren els seus creadors, vol emmirallar-se en produccions com el mateix Billy Elliot, Oliver!, Matilda, L’illa del tresor o El senyor de les mosques; espectacles de gran èxit a Londres que aborden història i personatges amb gran rigorositat i profunditat, estilística i dramatúrgica, per oferir-nos un espectacle que seduirà joves i adults per igual, i que esperem tenir l’oportunitat de veure, al llarg dels propers mesos, per altres indrets, singulars i màgics, de la nostra geografia catalana.

Propera representació: Dissabte 26 de setembre de 2020, a les 12 hores, a Sant Jeroni de la Murtra (Badalona).

Últimes entrades a: https://es.theamateurscompany.com, Atrapalo, Eventbrite.
0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page