top of page

Toys “R” Us presenta el nou concepte de botiga física a Sant Boi

NOTÍCIES SANT BOI | COMERÇ | BOTIGUES


Toys “R” Us inaugura el primer establiment a Catalunya -a Sant Boi de Llobregat- que acull el seu nou concepte de botiga: espais inspirats en la il·lusió dels nens per viure experiències de compra a través del joc. La companyia ha realitzat una inversió de 600.000 euros a la nova botiga i l’obertura forma part de l’aposta de la companyia pel mercat català, on instaurarà de manera progressiva el nou concepte de marca.


Carta de los lectores: La ocupación ilegal de viviendas en Barcelona al descubierto

Com funciona l'App Radar Covid i quins són els seus beneficis?

Mesures especials per detenir els contagis per coronavirus al Baix LlobregatAquesta inauguració està emmarcada en l’estratègia de Toys “R” Us de reforçar les seves botigues físiques a Espanya i Portugal i potenciar el seu posicionament de marca en distribució de joguines, a punts de venda i online.

Així mateix, la companyia aposta per la innovació i incorpora també a l’espai de 1.500 metres quadrats –ubicat a l’Avinguda de la Marina, 19– una distribució de les zones seguint un nou customer journey; novetats com ara la instal·lació del gran Dinosaure o la denominada Frikizone –adreçada als ‘kidults’– amb productes orientats als seus gustos. A més, comptarà amb hologrames i tòtems digitals amb accés a la pàgina web de Toys “R” Us, per consultar referències, comprar o comparar preus.

Mesures i protocols de seguretat Covid-19

La botiga de Sant Boi de Llobregat s’adequa a la rigorosa feina de mesures de seguretat que Toys “R” Us ha establert a tots els seus punts de venda. Un protocol que garanteix la protecció per a clients i empleats com la presa de temperatura; instal·lació de mampares de protecció; aplicació de la tècnica de la nebulització així com una desinfecció certificada; limitació d’aforament; ús de mascaretes; guants i l’obligació de mantenir una distància mínima de 2 metres, entre d’altres.


Publicidad


#Botiga #joguines #comerç #nens #ToysRus #SantBoi

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page