top of page

Els lectors demanen: Per una tornada al “cole” segura per a tothom aquest nou curs escolar

Actualizado: 26 ago 2020

NOTÍCIES | EDUCACIÓ | CURS ESCOLAR 2020-2021


Els professors i treballadors dels centres escolars que hem tingut accés als protocols anti-COVID-19 que s'estan manegant per a la tornada a l'escola aquest nou curs escolar estem preocupats. Molt preocupats.

L'única cosa que se'ls exigirà a les escoles és que facin servir mascaretes i gel hidroalcohòlic, però tota la resta seguirà exactament igual. Ni les dotaran de mitjans, ni d'espais, ni de personal. Han tingut mesos per planificar i ja hem vist en les instruccions que ens han arribat als centres que no són més que un “Feu el que pogueu amb el que teniu”.

Tal com s'està plantejant, aquest retorn a les aules tindrà un impacte brutal. Primer, per la seguretat de tots (famílies i professors). I segon, per a la conciliació.Bàsicament, alumnes i professors anem a tornar a les aules sense unes mínimes condicions de seguretat davant de la COVID-19, que se li exigeix ​​a qualsevol establiment o centre de treball, amb tot el que això pot comportar a l'hora d'evitar rebrots, controlar-los i facilitar que els pares i mares poguem tornar a la feina a la tardor.


Els governs centrals i autonòmics saben perfectament que l'única manera segura de tornar a les aules és baixant la ràtio d'alumnes per classe i contractant més professors.


No existeix altra manera possible de mantenir la distància de seguretat a classe si no dividim els grups en diferents espais i es contracta més professorat per atendre'ls.


L'inici del curs està a tocar i tots ens hi juguem molt si no ho fem bé a la primera.


Més peticions per una tornada segura al "cole" a Change.org >>#VueltaSegura #Covid19 #coronavirus #escoles #tornadaalcole


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page