top of page

Tornada a l’escola a Viladecans. Després de mig any els centres educatius reobren les portes

NOTÍCIES VILADECANS | ESCOLES | INICI CURS 2020-2021


Avui, 14 de setembre de 2020, tot just mig any després, els centres educatius de Viladecans reobren les seves portes a infants i joves per recuperar l’educació presencial. A Viladecans ho han fet amb una campanya institucional de l’Ajuntament a les portes dels edificis escolars que, a partir de la il·lusió de la retrobada, realça la importància de l’educació i facilita la percepció d’un entorn socialitzador i segur amb l’objectiu d’afavorir el benestar emocional de l’alumnat en aquest retorn escolar.Viladecans busca així que la tornada necessària a les aules no estigui protagonitzada pels neguits que ens han envaït amb la irrupció de la COVID-19 en les nostres vides, sinó pels records i vivències positius associats a l’escolarització. D’aquesta manera, el retorn a l’educació presencial es remarca com una fita a celebrar, un pas endavant perquè infants i joves tornin a tenir el seu espai a la societat, a recuperar el protagonisme que el coronavirus els ha arrabassat i a fer més efectiu el seu dret a l’educació.

Sota el lema “L’escola, tan segura com a casa” la campanya municipal vol fer front a la importància de l’acollida amb un missatge positiu i tranquil·litzador. Així, promou entre infants i joves la percepció d’un entorn escolar que els acull amb seguretat i els permet reprendre les relacions que van quedar aturades mig any enrere.

Una campanya que amb un cost de 6.000 euros col·loca cartells i vinils al terra en els diferents accessos de les quatre escoles bressol municipals, les onze escoles públiques, els cinc col·legis concertats i els sis instituts públics de la ciutat. Els elements adapten la seva imatge i missatges a l’alumnat que utilitza aquell accés. Així, es pot trobar des d’un joc de la xarranca per als més petits amb l’eslògan "Donem un salt per aprendre", fins a un cartell simulant un post d’Instagram, per a l’alumnat de secundària, amb el missatge "Per un any ple de nous coneixements" i selfies amb mascareta!, tot passant per un vinil al terra que simula una estoreta que dona a l’alumnat de primària la benvinguda com si fos a casa amb el missatge "Quina il·lusió tornar-te a veure".

La iniciativa busca engrescar també la participació de la gent i anima a compartir un selfie o fotografia del retorn presencial a l’escola a les xarxes socials Instagram i Facebook amb l’etiqueta #EscolaSegura.

 

Pack de liquidación en prendas de moda para mujer. Burberry, Caramelo, Ana Mora, Sita Murt,...


+ Información Aquí >>

 

#tienda #moda #comerç #liquidación #MarcosModa #SantBoi

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page