top of page

Sant Boi dóna suport amb la targeta moneder a restaurants, centres d'estètica i d'altres

Actualizado: 4 dic 2020

NOTÍCIES SANT BOI | AJUDES | TARGETA MONEDER

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un nou ajut en forma de targeta moneder per donar suport a restaurants i centres d'estètica per l'impacte econòmic de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de frenar contagis de la COVID-19. La restauració i els centres d'estètica són dos dels sectors que s'han vist obligats els darrers dies a cessar o reduir de forma sensible el desenvolupament ordinari de les seves activitats.Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


L'ajut extraordinari, que es concedeix per un import de 300 euros, s'adreça específicament a les persones que han patit una disminució dels ingressos per aquest motiu, ja sigui com a titulars o com a treballadores dels negocis afectats, i que, per tant, s'han vist forçades a fer un major esforç per atendre les seves necessitats bàsiques.


La convocatòria s'ha obert aquest dimarts, dia 3 de novembre, i continuarà en vigor fins al 20 de novembre (o fins que s'esgoti la dotació pressupostària). L'import de l'ajuda s'abonarà mitjançant una targeta moneder que les famílies podran fer servir per adquirir productes o serveis a qualsevol dels 260 establiments locals de adherits a la campanya Reactivem Sant Boi.


Aquest és el cinquè ajut extraordinari en forma de targeta moneder impulsat per l'Ajuntament de Sant Boi en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.


L'objectiu d'aquests ajuts ha estat en tot moment facilitar l'atenció de les necessitats bàsiques de la ciutadania (durant l'etapa inicial de confinament domiciliari o a l'inici del curs escolar, per exemple) i, en paral·lel, donar suport al comerç local de proximitat.

 

Pots tramtir l’ajuda aquí!

Més info: Oficina Reactivem Sant Boi: tel. 93 654 82 22 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores; dilluns i dimarts, de 16 a 18 hores) i reactivem@santboi.cat

 

#santboi #ajudes #targeta #moneder #restauració #estètica

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page