top of page

Declaració institucional en suport als treballadors i les treballadores de Premiumlab a Sant Boi

Actualizado: 5 ene 2021

NOTÍCIES SANT BOI | PREMIUMLAB | PÈRDUA DE TREBALL

 

Publicidad

 

El Ple municipal va aprovar amb el suport unànim de tots els grups polítics una declaració institucional en suport als treballadors i les treballadores de l'empresa santboiana Premiumlab.


La multinacional luxemburguesa Eurofins, nova propietària de Premiumlab des del passat mes de novembre, ha decidit desmuntar la divisió de laboratori de la companyia per traslladar la seva activitat fora de Catalunya.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Aquesta deslocalització comportaria la pèrdua directa de 23 llocs de treball, el 64% del global de la plantilla , i tindria també un fort impacte en les empreses proveïdores.


La declaració institucional del Ple municipal expressa el suport unànim del consistori santboià i la seva determinació per "acompanyar els treballadors i les treballadores en aquelles accions que creguin necessàries".


"És un primer pas per donar-los suport i ajudar-los a redreçar aquesta situació i minimitzar el seu impacte", va dir l'alcaldessa, Lluïsa Moret, a una representació de la plantilla durant la sessió plenària telemàtica celebrada el dia 30 de novembre. Aquesta representació va estar present a la sessió i va posar de manifest la preocupació de totes les persones afectades.


L'anàlisi alimentària és a hores d'ara l'activitat principal de Premiumlab, empresa capdavantera en aquest àmbit. Els laboratoris de l'empresa santboiana han contribuït a situar Sant Boi i el Baix Llobregat com a referents d'innovació empresarial , com es va reconèixer l'any passat amb la concessió a Premiumlab del Premi a la Millor Iniciativa Empresarial durant la 14a edició dels Premis Delta.


L'Ajuntament considera fonamental protegir l'ocupació a Sant Boi, més que mai en el context actual. Els llocs de treball dels laboratoris de Premiumlab són, a més, ocupació de qualitat i directament vinculada a una aposta estratègica de ciutat com és l'activitat científica en l'àmbit de la salut.


El passat dijous 24 de desembre, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Ocupació, Sensi Domínguez van mantenir a l'Ajuntament una primera trobada amb representants del personal afectat, per conèixer de prop la situació que viuen i expressar-los en persona el seu suport.


#SantBoi #BaixLlobregat #Premiumlab #treballadors #treballadores #atur #pèrdua #treball #ocupació #suport

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page