top of page

Un any més Caràkter Ciutadà donarà cobertura al Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic

Actualizado: 5 oct 2020

NOTÍCIES CATALUNYA | CINEMA | SITGES FILM FESTIVAL


Del 8 al 18 d’Octubre Catalunya acollirà novament la 53a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic.

Enguany ‘Malnazidos’ una producció de Telecinco Cinema, Cactus Flower Producciones, La Terraza Films i Ikiru Films inaugurará un Sitges 2020 que celebrarà el centenari de ‘El gabinete del doctor Caligari’Malnazidos, la pel·lícula d'acció zombi dirigida conjuntament per Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro és un film que adapta la novel·la de Manuel Martín Ferreras, ambientada a la Guerra Civil Espanyola. El repartiment està integrat per Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes i María Botto, entre d'altres.

La cinta segueix a un grup de combatents fugits de bàndols rivals durant la Guerra Civil que hauran de aliar-se per fer front a un enemic comú, els zombis.

TRAILER MALNAZIDOS >>>A més de la flamant inauguració amb Malnazidos, el cinema autòcton estarà molt present a Sitges 2020. El Festival comptarà amb l'estrena de No mataràs, de David Victori, un thriller protagonitzat per Mario Casas donant vida a un personatge que es trobarà contra les cordes.

La Barcelona de principis de segle XX és l'escenari de la vampira de Barcelona, ​​un terrorífic drama basat en fets reals que dirigeix ​​Lluís Danés i compta amb un ampli repartiment d'actors catalans com Nora Navas, Sergi López, Francesc Orella, Pablo Derqui, Bruna Cusí, Roger Casamajor o Núria Prims.També assistirem a l'estrena de l'episodi pilot de la sèrie ’30 monedas’, una producció de HBO Europa dirigida per Álex de la Iglesia i protagonitzada per Miguel Ángel Silvestre, Megan Montaner i Eduard Fernández.Sitges 2020 és el marc idoni per commemorar els aniversaris de dos grans mites de cinema fantàstic de tots els temps. Elephant Man (L'home elefant), la impactant obra mestra de David Lynch, celebra els seus 40 anys i el Festival revisitarà en una remasterització en tecnologia 4K la terrible història de John Merrick -en una magnífica interpretació de John Hurt- que s'ha mantingut intacta en les retines de tots els cinèfils.

Des de ja! Estàs convidat a reservar on-line les teves entrades: https://sitgesfilmfestival.com/cat/programa/entrades

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page