top of page

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència

NOTÍCIES SANT BOI | SEGONA FASE VACUNACIÓ | PERSONES ALTA DEPENDÈNCIA

 

Publicidad

 

Les instal·lacions de Can Massallera, s'han habilitat per començar amb la segona fase del procés de vacunació a #SantBoi. Ja s'està vacunant a les persones d'alta dependència. Els CAP (Centres d’Atenció Primària) contacten amb cada persona per concertar dia i hora i el punt de vacunació que correspongui per donar cita prèvia. Després es continuarà amb les persones majors de 80 anys.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus

La campanya de vacunació contra el coronavirus va començar a finals de desembre i està previst que per a l'estiu s'arribi al 70% de la població immunitzada. Per vacunar la població contra la COVID-19 s'han establert una sèrie de grups prioritaris i edats.


A la primera fase de vacunació van ser vacunats residents i personal en centres de gent gran i d'atenció a grans dependents, personal sanitari i sociosanitari de primera línia, un altre personal sanitari i sociosanitari i els grans dependents no institucionalitzats. Està previst que aquesta fase termini aquest mes de febrer.


Per altra banda, a Sant Boi ja ha començat la vacunació de les persones d'alta dependència, que formen part del grup de la segona fase de vacunació, on també s’inclouen a les persones més grans de 80, personal sanitari i sociosanitari menor de 56, treballadors amb una funció social essencial menors de 56, persones entre 70 i 79 anys, també entre 60 i 69 anys, als menors de 60 anys amb condicions de risc i a la població general entre 45 i 55.


La tercera fase de vacunació està prevista que comenci al juny, però el Ministeri de Sanitat encara no ha establert un criteri de com es vacunarà a la resta de la població. Encara que tot apunta al fet que sigui per edats.


#SantBoi #CanMassallera #personesdaltadependència #segona #fase #vacunació #majors80anys #CAP #citaprèvia

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page