top of page

Sant Jordi Solidari! Poesia, música i teatre per la recerca científica en l'àmbit de la visió

NOTÍCIES BARCELONA | CULTURA | SALUT

 

Publicidad

 

Aquest Sant Jordi la Sala Versus Glòries ofereix la possibilitat de gaudir de poesia, música i teatre en un acte solidari en col·laboració amb la Fundació Punt de Vista. L'objectiu de l'acte és recaptar fons pel premi Point of View Award, que concedeix la fundació en el marc del congrés ARVO “Association for Research in Vision and Ophthalmology”.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


Punt de Vista és una fundació sense ànim de lucre format per persones afectades i sensibilitzades amb les lesions de la visió que treballa per impulsar la recerca científica en l’àmbit de la diversitat visual i construir un món més accessible per a totes aquelles persones que pateixen diversitats visuals.


Promouen l’acompanyament dels nous afectats als dubtes que genera la nova realitat visual a la vegada que potencien la investigació científica contra la ceguera.


L’acte solidari es durà a terme durant 2 dies i amb dos espectacles diferents.


Divendres 23 a les 18h es presenta “A flor de piel” a càrrec de l’actriu, cantant, escriptora i narradora oral veneçolana Isabela Méndez. Contes i cançons en castellà en un còctel replet d’erotisme, humor i plaer, en el que les paraules hipnotitzen i cobren nous sentits sota la pell.


Dissabte 24 a les 12.30h Isabela presenta un espectacle per a nens majors de 4 anys i familiars. "Un salt i mig". Un espectacle bilingüe en català i castellà de contes tradicionals, titelles i molt d’humor.


Aquest acte comparteix cartellera amb l’actual “Un Home Sol” que es podrà continuar veient en el seu horari normal de funció (divendres i dissabte a les 20h).Per assistir a l’acte i col·laborar amb la recaptació solidària cal reservar entrada al següent mail: hola@pdvista.org


Podràs trobar tota la informació a www.salaversusglories.cat


#Barcelona #acte #solidari #lesions #visió #ceguera #salut #SantJordi #cultura #espectacle

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page