top of page

El Parc Sanitari de Sant Boi telemonitorarà malalts mentals durant el confinament per coronavirus

Actualizado: 18 abr 2020

NOTÍCIES SANT BOI | CORONAVIRUS | SALUT MENTAL


El Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi implementarà una solució de telemonitoratge desenvolupada pel centre tecnològic Eurecat, per fer el seguiment de les 23 places del programa de les llars amb suport gestionades per la institució sanitària.


Se disparan los índices de maltrato infantil durante el confinamiento

El món de la Cultura reclama mesures urgents per superar la crisi del coronavirus

Coronavirus: Medidas económicas insuficientes para los autónomosLa solució, que s’anomena ekenku, ha estat desenvolupada pel centre tecnològic Eurecat i s’utilitzarà per poder fer el seguiment en remot durant el confinament arran de la covid-19.

L’equip de psicòlegs i educadors socials de les llars amb suport estarà en contacte permanent amb la realitat diària de les persones usuàries, a través de consultes i informes virtuals mitjançant dispositius connectats a internet, fet que en millorarà el seguiment.

La finalitat és poder fer un seguiment dels malalts mentals de la convivència, de les pautes d’higiene i de la seva organització de forma remota, mitjançant qüestionaris personalitzats i consultes virtuals amb dispositius connectats de forma segura a internet, com a alternativa a les reunions diàries d’assistència directa. Aquesta dinàmica innovadora facilitarà el compliment de les pautes d’aïllament sobrevingudes per la covid-19, evitarà desplaçaments innecessaris per part dels professionals i, alhora, permetrà mantenir la qualitat assistencial.


#malaltmental #coronavirus #seguiment #monitoratge #SantBoi #ParcSanitari

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page