top of page

Sant Boi i TECH Friendly organitzen una jornada sobre les ciutats metropolitanes en l'Agenda Urbana

Actualizado: 26 mar 2021

NOTÍCIES SANT BOI | AGENDA URBANA | CIUTATS METROPOLITANES

 

Publicidad

 

Sant Boi acollirà el pròxim dimecres 24 de març la jornada 'El paper de les ciutats metropolitanes en el context de l'Agenda Urbana'. On es debatra i reflexionara sobre la rellevància de l'Agenda Urbana a l'hora de dissenyar les polítiques de les administracions locals i regionals.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


A la jornada participaran ciutats de diferents àmbits metropolitans per a les quals l'Agenda Urbana pot ser una oportunitat per reafirmar la seva estratègia i impulsar els seus projectes de futur gràcies als fons Next Generation de la Unió Europea.


A més, la presència de diferentes nivells de l'administració en els espais de reflexió de la jornada permetrà evidenciar el caràcter integral de les agendes urbanes i la necessitat d'establir aliances entre territoris i institucions per fer front als reptes comuns compartits pels entorns metropolitans.


Per veure el >> Programa i participants


La trobada, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Sant Boi i TECH friendly , serà de format híbrid, tot combinant intervencions presencials (a l'equipament Can Massallera) i telemàtiques. Serà la segona edició de les jornades TECH Cities.


A la primera mesa es posaran de manifest les oportunitats que ofereix l'Agenda Urbana davant dels fons europeus Next Generation. A la segona mesa es parlarà de mobilitat sostenible i del repte que suposa per als entorns metropolitans.


La tercera mesa estarà dedicada a la rehabilitació i regeneració urbana. La quarta mesa reflexionarà sobre innovació i digitalització de les ciutats.


El tancament de la jornada anirà a càrrec de la secretària general d'Innovació del Ministerio de Ciencia e Innovación, Teresa Riesgo, i de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.


Per fer les>> Inscripcions


Sant Boi és una ciutat compromesa amb el model de les agendes urbanes. La ciutat vol aprofitar aquest model basat en la sostenibilitat econòmica, social i ambiental per reactivar la seva economia, consolidant els sectors que generen més impuls i desenvolupament econòmic, alhora que preservant l'entorn natural i generant benestar per a la ciutadania.


#SantBoi #AgendaUrbana #TECHFriendly #jornada #ciutat #metropolitana #projecte #futur #sostenible #innovació #digitalització #economia #mediambient

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page