top of page

Sant Boi ha sortejat 50 'packs benestar' per donar suport als sectors més afectats per la pandèmia

NOTÍCIES SANT BOI | COMERÇ I EMPRESES | CORONAVIRUS

 

Publicidad

 

Sant Boi segueix donant suport als sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia. L'Ajuntament ha adjudicat mitjançant un sorteig 50 'packs benestar' que les persones guanyadores podran fer servir a bars i restaurants, centres d'estètica, gimnasos i altres establiments de la ciutat.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


L'Ajuntament ha dut a terme aquesta campanya en col·laboració amb les associacions Sant Boi Comerç i Sant Boi Empresarial. La iniciativa s'ha sumat al tradicional sorteig de 6.000 euros que Sant Boi Comerç organitza cada any durant l'època nadalenca.


Aquest cop, les dues iniciatives s'han realitzat simultàniament. Per participar a totes dues alhora calia emplenar les butlletes que es repartien amb les compres nadalenques a 175 establiments de la ciutat, que van lliurar un total de 52.500 butlletes.


Cada 'pack benestar' conté 1 val de 50 euros que es pot bescanviar a centres d'estètica (hi participen 24 centres) i un altre pel mateix valor que es pot fer servir a establiments de restauració (34 bars i restaurants).


A més, el 'pack' inclou matrícula gratuïta als gimnasos de set centres esportius i una targeta moneder amb 50 euros bescanviables als comerços adherits a la campanya Reactivem Sant Boi.


Sant Boi actua contra la crisi de la Covid-19 de manera innovadora a partir de l'entesa amb els diferents agents econòmics i socials de la ciutat. Aquesta manera de fer ha generat un ecosistema de col·laboració que està permetent trobar solucions adequades a cada moment de la crisi, sempre connectant l'economia de les famílies amb les necessitats de les empreses locals i el comerç local de proximitat.


En són fruit iniciatives innovadores com les targetes moneder, el programa Futur o els 'packs benestar' adjudicats aquest mes.


Vídeo del sorteig

Llistat de premis


#SantBoi #comerçlocal #comerçdeproximitat #empreses #restauració #estètica #sorteig #sectorseconòmics #socials #coronavirus #covid19 #pandèmia

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page