top of page

A Sant Boi s'ha posat en marxa un servei gratuït d'assessoria jurídica sobre temes laborals

NOTÍCIES SANT BOI | ASSESSORIA JURÍDICA | SERVEI GRATUÏT

 

Publicidad

 

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un nou servei d'assessorament jurídic. El seu objectiu és acompanyar les persones de Sant Boi que necessiten informar-se o fer tràmits relacionats amb la seva situació laboral o amb subsidis i prestacions que gestionen altres organismes públics (com el SEPE, la Seguretat Social o el Servei d'Ocupació de Catalunya).Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


El nou servei municipal és gratuït. Provisionalment està ubicat a l'edifici Sant Boi Centreserveis (carretera Santa Creu de Calafell), tot i que per accedir a ell cal demanar cita prèvia per telèfon (al 93 635 12 46) o per mitjà d'un formulari al web municipal.


L'atenció és a càrrec de personal tècnic especialitzat contractat mitjançant un programa d'ocupació de la Diputació de Barcelona.


La pandèmia està tenint un fort impacte en diversos sectors econòmics. Molts petits negocis i persones que treballen com a autònomes o per compte d'altri s'enfronten a dubtes importants sobre la seva situació econòmica o laboral, o necessiten fer tràmits que aquest nou servei municipal els pot ajudar a realitzar.


#SantBoi #assessoria #jurídica #gratuït #tràmits #situació #laboral #subsidis #prestacions #situació #econòmica #serveimunicipal

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page