top of page

Sant Boi posa en servei una fotolinera per a la recàrrega de vehicles elèctrics

NOTÍCIES SANT BOI | ESTACIÓ DE CÀRREGA | VEHICLES ELÈCTRICS

 

Publicidad

 

Aquest divendres, dia 18 de desembre, ha entrat en servei a Sant Boi una estació de càrrega de vehicles elèctrics amb coberta fotovoltaica. La primera fotolinera de la ciutat, construïda per l'AMB en col·laboració amb l'Ajuntament, està situada a l'aparcament de la zona blava del carrer de Torras i Bages, al costat de l'estació d'FGC.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


La fotolinera té capacitat per a quatre vehicles elèctrics (cotxes o motocicletes) que es carreguen mitjançant plaques fotovoltaiques instal·lades a una pèrgola. La velocitat de càrrega és de 7,6 kW a tres dels punts i de 3,68 kW,al quart.


Per utilitzar el servei, cal disposar d'una targeta que s'obté a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic mitjançant un tràmit electrònic gratuït. L'empresa municipals Claus gestiona les targetes i el control de persones usuàries.


La instal·lació de Sant Boi forma part de la xarxa metropolitana de fotolineres que s'ha de desenvolupar en els pròxims anys. El seu manteniment i gestió estarà coordinat per l'AMB.


La de Sant Boi està pensada perquè les persones que viuen lluny de l'estació d'FGC s'hi puguin desplaçar amb vehicle elèctric i deixar-lo carregant mentre van a la feina en transport públic i en tornen. Ja que l'aparcament es gratuït mentre el vehicle està endollat (fins a un màxim de dotze hores consecutives).


En el futur, es preveu crear nous punts de recàrrega, a mida que vagi creixent el nombre de vehicles elèctrics i híbrids endollables en circulació al municipi.


L'any 2021 està previst posar en funcionament tres nous punts de càrrega elèctrica als aparcaments municipals (mercat de Sant Jordi, Mercat Vell i plaça de Montserrat Roig) i la posada en marxa d'un punt de càrrega ràpida a Can Calderon.


#SantBoi #fotolinera #vehicles #elèctrics #estaciódecàrrega #gratuït #recàrrega #fotovoltaica #sostenible #saludable

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page