top of page

Sant Boi supera el repte de recollir el pes en vidre del primer equip de rugbi santboià

NOTÍCIES SANT BOI | RECICLATGE | ESPORT

 

Publicidad

 

El dimarts 22 de desembre s'ha posat el punt final a la campanya "Recicla vidre i marca", una iniciativa d'Ecovidrio i la UES, amb el suport de l'Ajuntament, en què Sant Boi ha recollit 2.500 kg de vidre, el pes del primer equip del club de rugbi santboià. A l'acte, Ecovidrio ha fet donació de 1.500 euros per contribuir a les despeses de l'esport base.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


L'acte ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, el president de la Unió Esportiva Santboiana, Miquel Martínez, i la gerent de zona d'Ecovidrio a Catalunya. Silvia Mayo.


La campanya demanava a la ciutadania que diposités els envasos de vidre en els tres contenidors decorats expressament situats a l'Estadi Baldiri Aleu, la plaça de la República i la plaça de Catalunya.


La iniciativa es va posar en marxa el passat 15 de febrer. Encara que es va haver de suspendre a causa de la situació sanitària, els santboians i les santboianes han mostrat el seu compromís amb el reciclatge durant aquests mesos.


Ho demostra el fet que, a final de novembre, la recollida d'envasos de vidre va ser un 7,4% superior que durant el mateix període de 2019. Aquest fet també ha estat possible gràcies a la tasca realitzada pels serveis municipals durant la pandèmia.


L'any 2019 es van recollir, a Sant Boi, un total de 1.279 tones d'envasos de vidre, una xifra que esdevé una mitjana de 15,3 kg per persona.


#santboi #reciclatge #vidre #contenidors #esport #rugbi #Ecovidrio #envasos

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page