top of page

Sant Boi rebrà Melcior, Gaspar i Baltasar en Campaments Reials a tots els barris

NOTÍCIES SANT BOI | REIS MAGS D'ORIENT | CAMPAMENTS REIALS

 

Publicidad

 

Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb Sant Boi. A causa de les restriccions de la pandèmia, enguany no hi haurà Cavalcada, però els Reis Mags arribaran puntualment a la ciutat el dia 5 de gener per prendre possessió dels Campaments Reials amb les seves comitives i patges. Hi haurà campaments a tots els barris; per visitar-los, cal fer reserva prèvia.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


La reserva es pot fer en línia (fins al dia 4 de gener, a les 23.59 hores) o bé presencialment als casals. És una de les mesures i recomanacions que cal tenir en compte per poder gaudir de l'activitat de manera segura i responsable. Tots els campaments són segurs i segueixen les indicacions del PROCICAT de la Generalitat de Catalunya.


Amb la col·laboració d'una dotzena d'entitats, l'Ajuntament muntarà els campaments a 10 punts situats a tots els barris de Sant Boi, concretament els jardins de Can Castells i els patis de les escoles Amat Verdú, Antoni Gaudí, Can Massallera, Casablanca, Josep Maria Ciurana, Marianao, Montbaig, Parellada i Vicente Ferrer. L'horari previst és de les 11 a les 13.30 i de les 16 a les 21 hores.


La presència dels Reis Mags a Sant Boi tindrà enguany un comiat molt especial. L'Ajuntament convida la ciutadania a decorar els seus balcons i finestres amb fanalets per acompanyar una sorpresa final que, al voltant de les 21.30 hores, es podrà gaudir a tota la ciutat.


Malgrat les limitacions imposades per la situació sanitària, Sant Boi manté viu l'esperit d'aquest Nadal mitjançant una programació d'activitats, Il·luminem Sant Boi, que aplega els esforços de l'Ajuntament i de moltes entitats i agents culturals de la ciutat. La programació, que compleix amb totes les mesures preventives, combina propostes singulars i innovadores amb activitats de caire més tradicional.


Tríptic programació


#SantBoi #ReisMags #Il·luminemSantBoi #CampamentsReials #Cavalcada #barris #l'esperit #Nadal

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page