top of page

Sant Boi programa aquest cap de setmana el "Sant Boi Sona" amb grups musicals locals

NOTÍCIES SANT BOI | CULTURA | SANT BOI SONA


L’Ajuntament de Sant Boi, a causa de la Covid-19, ha decidit anul·lar el Festival Altaveu per no desvirtuar-ne la seva essència ja què, a més dels concerts, moltes altres activitats tenen lloc a l’espai públic.

Però, enguany, aquest cap de setmana, del 10 al 12 de setembre, la ciutat podrà gaudir del "Sant Boi Sona", una programació musical, amb artistes locals, que s'emetrà en directe a través d'Internet. "Sant Boi Sona" s'inscriu en el programa Reactivem la cultura, en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de la ciutat de Sant Boi.


Aquí trobaràs tota la programació >>> SANT BOI SONA


Hi participaran un total de 14 de grups de música de la nostra ciutat: 13 Grados, Boi Flamenco, Böira, Chet, Deker, Deskartats, Gallina Rex, MP Crew, Núria Pine i Lora D., Olvido París, Riu, Trau, Víctor Partido i Último Rekurso.Paralizan la vacuna de Oxford por una reacción adversa grave en una voluntaria

Com funciona l'App Radar Covid i quins són els seus beneficis?

Sant Boi crea una bateria de mesures innovadores per a una tornada a l’escola segura i sostenible


A banda del talent musical local, "Sant Boi Sona" compta amb altres actius vinculats al món cultural de Sant Boi: l'actriu i cantant Dolo, que conduirà i presentarà el "Sona", la dissenyadora Neus Pacheco i l’estudi de desenvolupament digital Asteroid Studio. La productora Benecé, encarregada de la gestió dels Cinemes Can Castellet, serà qui cobreixi les necessitats audiovisuals de la programació.

Els directes, emesos des d’un plató instal·lat a Can Massallera, es podran veure a través del web santboisona.cat , que disposarà d'un xat per poder interactuar amb els grups. Els arxius dels directes quedaran enregistrats a la xarxa, a disposició del públic i també dels artistes, que els podran utilitzar com a material per a les seves promocions. Una exposició amb fotografies d'Antonio Benítez i textos d'Ernesto Barba farà un repàs per la trajectòria de la música local en els darrers temps.

#Altaveu #SantBoi #SantBoiSona

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page