top of page

Sant Boi rep el premi "Tres Pajaritas Azules" a l'excel·lència en la recollida de paper i cartó

NOTÍCIES SANT BOI | PAJARITAS AZULES | RECICLATGE

 

Publicidad

 

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut aquest dimarts passat, dia 16 de febrer, el guardó 'Tres Pajaritas Azules'. És la màxima distinció dels Premis a la excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartó organitzats anualment per ASPAPEL.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


Un total de 37 ajuntaments i entitats locals de 13 comunitats autònomes han estat reconeguts en l'edició de 2020. Sant Boi ha estat un dels sis municipis catalans premiats, juntament amb Barcelona, Lleida, El Prat de Llobregat, Mollet del Vallès i Reus.


El lliurament de premis Pajaritas Azules ha tingut lloc durant un esdeveniment virtual amb la presència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret. Hi han intervingut el secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, i la presidenta d'Aspapel, Elisabet Alier, que han destacat el compromís dels ajuntaments per seguir avançant en el camí de l'economia circular malgrat la difícil situació ocasionada per la crisi sanitària.


Les entitats locals premiades donen servei a més de 7 milions de ciutadans i ciutadanes que han seguint reciclant més que mai. La recollida municipal de paper i cartó va créixer el 2019 per cinquè any consecutiu, concretament un 8,9%. Segons la previsió d'ASPAPEL, l'any 2020 s'hauran recollit selectivament a Espanya, malgrat la pandèmia, 4,5 milions de tones de paper i cartó usats i s'hauran reciclat 5,1 milions de tones.


Pajaritas Azules és un programa anual, organitzat per ASPAPEL, d'assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en la recollida selectiva de paper i cartó, enfocat a la millora contínua.


L'avaluació es basa en l'anàlisi de 21 indicadors. Les entitats locals que cada any es distingeixen per la seva excel·lència obtenen una, dues o tres Pajaritas Azules, segons un barem objectiu calculat a partir dels resultats obtinguts en l'avaluació.


#SantBoi #premi #TresPajaritasAzules #reciclatge #paper #cartó #economiacircular #ASPAPEL #mediambient

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page