top of page

Sant Boi, El Prat, Gavà i Viladecans organitzen una jornada del projecte Ecoindústria

NOTÍCIES SANT BOI/EL PRAT/GAVÀ/VILADECANS | ECONOMIA CIRCULAR | ECOINDÚSTRIA

 

Publicidad

 

Aquest dijous passat, dia 14 de gener, es va celebrar la jornada empresarial 'De la visió a l'acció. Solucions per avançar junts en l'economia circular', organitzada pels ajuntaments de Sant Boi, El Prat, Gavà i Viladecans en el marc del projecte Ecoindústria. L'empresa santboiana Evarm hi ha participat com a exemple de bona pràctica i iniciativa pionera en l'evolució cap a l'economia circular.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

L'Abraçada (El Abrazo) se emitirá por TV3 el próximo 12 de Enero en Curtcircuit33

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


La sessió ha comptat amb la participació de més de 60 persones de l'àmbit empresarial del delta del Llobregat, que han conegut de primera mà exemples d'iniciatives empresarials del territori que ja han consolidat amb bons resultats la seva aposta innovadora.


Les empreses que han posat en comú les seves experiències d'èxit han estat Evarm (Sant Boi), Lluch Essence (El Prat), J. Juan Brake Systems (Gavà) i Gacel Consortium (Viladecans).


Evarm és una empresa santboiana especialitzada en la conversió a gas de cotxes, furgonetes, camions i autobusos per reduir costos i emissions. El seu director, Xavier Ribas, ha explicat que, en l'àmbit de l'economia circular, treballen per generar localment hidrogen totalment verd i eliminar la generació de CO2 amb solucions sostenibles i innovadores.


L'economia circular és un concepte econòmic relacionat amb la sostenibilitat. L'objectiu és reduir al màxim la generació de residus i aconseguir que el valor dels productes, els materials i els recursos es mantinguin a l'economia durant el màxim temps possible.


Aquesta activitat de sensibilització empresarial ha iniciat la cinquena edició del projecte Ecoindústria, l'economia circular del delta del Llobregat. La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona col·laboren en aquest projecte conjunt dels ajuntament de Sant Boi, El Prat, Gavà i Viladecans.


#SantBoi #ElPrat #Gavà #Viladecans #Ecoindústria #economiacircular #empreses #sostenible

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page