top of page

Sant Boi posa en funcionament una oficina per facilitar els tràmits electrònics a la ciutadania

NOTÍCIES SANT BOI | TRÀMITS ELECTRÒNICS | ATENCIÓ SOCIAL

 

Publicidad

 

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa l'Oficina de Suficiència Material. Aquest nou recurs municipal s'ocupa específicament de gestionar els ajuts i prestacions socials que es destinen a les famílies de la ciutat.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


La creació de l'Oficina de Suficiència Material, amb seu a Cal Ninyo, forma part d'un nou model de funcionament dels Serveis Socials de l'Ajuntament -operatiu des del dia 6 d'abril-.

Les necessitats generades per la pandèmia han fet avançar la reorganització dels serveis i els equips professionals d'atenció social que l'Ajuntament ja tenia prevista per seguir oferint el millor servei a la ciutadania.


Un dels canvis més rellevants és la separació del procès de tramitació administrativa d'ajuts i prestacions socials (del qual s'ocupa ara la nova oficina), de les tasques professionals estrictament relacionades amb l'atenció social de proximitat a persones i famílies.


Aquestes tasques -incloses l'atenció a situacions d'urgència social- són a càrrec dels Serveis Socials Bàsics, amb seu als casals de cada barri (Casal Cooperativa, L'Olivera, Can Massallera i La Gralla).


La seva feina inclou accions de suport individual, grupal i comunitari, i es reforça amb l'aplicació de noves metodologies d'intervenció i amb l'ús de noves tecnologies. L'objectiu és posar més que mai en el centre les persones i l'atenció a les seves necessitats.


El nou model dels Serveis Socials Municipals aposta per l'acompanyament i l'empoderament de la ciutadania, oferint respostes flexibles adequades a les diferents necessitats i posant el focus en les cures, les relacions i l'escolta activa.


#SantBoi #tramitació #administrativa #serveis #socials #municipals #ajuts #tràmits #ciutadans

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page