top of page

S'aplica a Sant Boi la nova ordenança sobre els patinets elèctrics, no podran circular per la vorera

Actualizado: 4 dic 2020

NOTÍCIES SANT BOI | PATINETS ELÈCTRICS | NORMATIVA

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

L’Ajuntament de Sant Boi informa de la nova ordenança sobre vehicles de mobilitat personal (patins i patinets elèctrics). "Amb aquesta normativa es vol posar ordre a una nova realitat de la mobilitat urbana i conscienciar a les persones usuàries d’aquests vehicles sobre la importància de respectar els límits. L’incompliment d’aquestes normes comporta sancions de 60€ a 200€."Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la reforma de la Llei de Trànsit que regularà els vehicles de mobilitat personal, és a dir, els patinets elèctrics que cada dia són més comuns en les ciutats de tot Espanya. El Reial Decret defineix aquests transports com a vehicles d'una o més rodes dotats d'una única plaça i propulsats exclusivament per motors elèctrics que poden proporcionar el vehicle una velocitat màxima compresa entre 6 i 25 km/h.


Segons ha explicat el ministre Fernando Grande-Marlaska en una roda de premsa, amb aquesta modificació, als patinets se'ls "aplica el reglament general de circulació, de manera que els obliga a respectar les normes com a la resta de vehicles".


Hauran de complir normes com sotmetre’s a proves d'alcoholèmia o no utilitzar auriculars i tindran prohibida la circulació per voreres, per zones de vianants, per vies interurbanes, per autopistes, autovies urbanes i túnels urbans.


Un altra de les novetats respecte als patinets és que hauran de "disposar del corresponent certificat de circulació" que acrediti que compleixen amb els requisits tècnics previstos en el manual de característiques que s'aprovarà mitjançant resolució del Director General de Trànsit.


#santboi #mobilitatsantboi #ciutatsostenible #ciutatsaludable #normativa #circulació #patinets #elèctrics #vorera #llei #trànsit

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page