top of page

Sant Boi millora la gestió de les zones blaves amb l'app AMB Aparcament Metropolità

NOTÍCIES SANT BOI | ZONES BLAVES | MOBILITAT SOSTENIBLE

 

Publicidad

 

L'aplicació mòbil AMB Aparcament Metropolità ja funciona a Sant Boi. La nova eina constitueix una nova millora al servei de les persones usuàries de les zones blaves de la ciutat. Fa quatre anys que Sant Boi disposa del servei de gestió de la zona blava mitjançant el mòbil.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


Amb la incorporació de l'app AMB Aparcament Metropolità, que actualment es pot fer servir de forma unificada a onze municipis de la metròpolis de Barcelona, s'ofereix un servei més ampli i còmode. A més, l'anterior aplicació es pot seguir utilitzant, ja que és compatible amb la nova.


La app AMB Aparcament Metropolità ha entrat en funcionament gràcies a un conveni de col·laboració entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Boi, que gestiona unes 600 zones blaves al municipi mitjançant l'empresa municipal Claus.


La utilització de l'aplicació mòbil en el servei d'aparcament regulat té dos grans avantatges: un estalvi de temps (per al procés de pagament, no cal anar a buscar el parquímetre, tornar al cotxe i deixar-hi el tíquet) i un estalvi econòmic (no hi ha un prepagament, sinó que es paga pel temps real d'estacionament).


L'Àrea Metropolitana de Barcelona, com a responsable del disseny i la gestió de la mobilitat a la metròpolis de Barcelona, està liderant una estratègia de 360 graus què té en compte tots els modes de transport i la intermodalitat entre aquests, per assolir una mobilitat molt més sostenible que aconsegueixi reduir la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l'aire i la salut de la ciutadania.


Amb aquesta voluntat, l'organisme metropolità està impulsant la creació, l’ús i l’expansió d’apps metropolitanes per unificar serveis als 36 municipis de la metròpolis de Barcelona, com és el cas de la gestió de les zones regulades d’aparcament en superfície.


#SantBoi #mobilitat #aparcament #metropolità #zonesblaves #app #AMB #sostenible

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page