top of page

Sant Boi possa en marxa una bateria de mesures econòmiques contra el coronavirus

Actualizado: 27 abr 2020

SANT BOI | NOTÍCIES | CORONAVIRUS | ECONOMIA


L’Ajuntament de Sant Boi impulsa una bateria de mesures econòmiques de caràcter municipal que s’afegiran a les anunciades per la Genaralitat de Catalunya i el Govern de l’Estat per pal·liar els efectes del coronavirus Covid-19.


Gavà aprova una bateria d'ajudes econòmiques per al comerç local

Se disparan los índices de maltrato infantil durante el confinamiento

Sant Boi destina 1 milió d’euros en ajudes a autònoms, comerços i empreses locals


Destaca l’apartat dedicat als tributs municipals. Mentre duri la declaració de l’Estat d’Alarma i la suspensió de les activitats i serveis, s’ATURARAN: L’IBI, l’Impost de Vehícles, l’IAE, l’ICIO i llicències urbanístiques, Mercats i mercats ambulants, Terrasses i Residus comercials.

Així mateix ES SUSPENDRAN les quotes i els rebuts de les Escoles Bressol, l’Escola Municipal de Música, les Ludoteques, els Poliesportius Municipals i els Tallers d’Arts Plàstiques, ja que deixen de prestar els seus serveis.

De la mateixa manera S’HABILITARÀ un PUNT D’INFORMACIÓ per a treballadors i empreses per informar sobre les mesures econòmiques adoptades en cada fase pel Govern Central i la Generalitat.

Finalment l’Ajuntament de Sant Boi ha decidit CREAR UN FONS LOCAL D’AJUDA per a petites empreses locals i persones autònomes, a partir de l’estalvi energètic generat, entre d’altres, als equipaments municipals que romandran tancats durant el temps que duri la quarantena.

#alteucostat #SantBoi #coronavirus #covid-19 #mesures #economia #crisi #salut #sanitat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page