top of page

Sant Boi edita una guia de recursos per a les persones amb discapacitat i les seves famílies

NOTÍCIES SANT BOI | PERSONES AMB DISCAPACITAT | GUIA DE RECURSOS


Com s'obté la Targeta de Discapacitat? Quins requisits hi ha per poder tenir una pensió d'invalidesa? On cal adreçar-se per rebre assistència sanitària especialitzada? Quins recursos educatius hi ha a l'abast de les persones amb ceguesa o sordesa? Hi ha centres especials de treball a prop de casa? S'ofereixen serveis a les persones cuidadores? Com es pot denunciar una situació de discriminació?La nova Guia de recursos per a persones amb discapacitat conté les respostes a aquestes i a moltes altres preguntes. L'Ajuntament de Sant Boi l'ha editat coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2020 (3 de desembre). Pròximament també estarà disponible en format de lectura fàcil.


Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.


La guia, amb el títol 'Sumem Capacitats', recull informació detallada sobre els tràmits i les gestions bàsiques més habituals que han de fer les persones amb discapacitat i les seves famílies, els ajuts i prestacions econòmiques existents, els serveis d'atenció sanitària i social o els recursos educatius, laborals i residencials, de mobilitat i accessibilitat, de cultura i lleure que tenen al seu abast a Sant Boi i l'entorn.


Sant Boi se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb l'edició d'aquesta guia i amb l'estrena de la nova imatge gràfica que ja identifica els serveis municipals destinats a l'atenció de les persones amb discapacitat i les seves necessitats. És la mateixa imatge que apareix a la portada de la guia.


#santboi #personesambdiscapacitat #guiaderecursos #sordesa #ceguesa #SumemCapacitats #DiaInternacionaldelesPersonesambDiscapacitat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page