top of page

Sant Boi col·labora amb la Fundació Agbar per treballar a favor de les persones refugiades

NOTÍCIES SANT BOI | FUNDACIÓ AGBAR | PERSONES REFUGIADES

 

Publicidad

 

L'Ajuntament i la Fundació Agbar col·laboraran novament per acollir i acompanyar persones refugiades a Sant Boi. La ciutat rebrà una ajuda econòmica que afavorirà la plena inclusió i l'autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d'asil i el treball de sensibilització envers aquest àmbit.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el director general d'Aigües de Barcelona, Rubén Ruíz, han signat el passat dimarts, 16 de març, el conveni de col·laboració que permetrà desenvolupar aquest projecte. També ha assistit a l'acte la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez.


Lluïsa Moret ha valorat de manera molt positiva “la llarga trajectòria d'aquesta col·laboració”, i ha afegit que “aquestes complicitats i aliances entre els àmbits públic i privat són estratègiques per donar resposta a les problemàtiques socials derivades de la pandèmia així com per avançar en els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.


Rubén Ruiz ha destacat que “aquesta iniciativa s'emmarca en la voluntat de reforçar el compromís amb l'acció social orientada als col·lectius en situació de vulnerabilitat , en aquest cas les persones refugiades. En el marc de la col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Boi, volem seguir sent un partner social que doni resposta a les necessitats de la ciutadania".


La iniciativa permetrà complementar a Sant Boi el sistema estatal d'acollida de persones refugiades, apostant per la seva plena inclusió i autonomia. L'ajut consolida un projecte d'atenció integral i especialitzat a oferir recursos i habitatges de transició, complementaris als estatals, gestionats per la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat.


El conveni consisteix en un ajud de 33.500 euros per a la realització del projecte "Enfortiment del sistema d'acollida a persones refugiades a Sant Boi de Llobregat. Sant Boi, ciutat refugi 2021", que forma part del Pla municipal d'acollida a persones refugiades.


Mitjançant aquesta proposta, l'Ajuntament de Sant Boi respon a escala municipal al compromís amb la defensa dels drets de les persones refugiades i sol·licitants d'asil al món i reforça la lluita pel respecte dels drets humans.


#SantBoi #FundacióAgbar #projecte #refugiats #dretshumans #inclusió #sensibilització #problemàtiques #socials

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page