top of page

Sant Boi viurà una Festa Major des de casa els dies 19 i 20 de maig. Aquí la programació sencera!

Actualizado: 18 may 2020

NOTÍCIES SANT BOI | CONFINAMENT | FESTA MAJOR 2020


Sant Boi tindrà la seva Festa Major. Serà una Festa Major virtual, diferent a la de sempre, però la ciutat viurà un any més la seva festa grossa, aquest cop des de casa.

Els escenaris de les propostes i les actuacions en directe seran, els dies 19 i 20 de maig, a les xarxes socials Instagram i Youtube.

A l'Instagram @CulturaSantBoi es podrà gaudir de concerts i altres propostes en directe i a la pàgina web “Festa Major 2020” es podrà seguir el gruix de la programació a través del canal Youtube, des del pregó inicial fins al piromusical final. A més, es podran visitar exposicions de cartells i fotografies històriques de la Festa Major des de principis del s. XX.

Dins la programació es de destacar un pregó teatralitzat, música en directe, la paella de l’Albert Mendiola, espectacles de clown, zumba i fins i tot un taller per construir un capgròs a casa.


I per acabar el dimecres 20 de maig a partir de les 21:15 h es podrà veure al canal Youtube de l’Ajuntament el documental “Sant Boi respira un altre aire”, asistir al cineforum posterior amb actors i el director.Aquesta serà la darrera activitat abans de gaudir del Piromusical virtual 'Com no l'has vist mai' recollirà imatges del final de festa pirotècnic de la darrera Festa Major amenitzat per una banda sonora amb música de sis grups de Sant Boi: Chet, Deskartats, Ismael Clark, L'Espiadimonis, Núria Pine i Laura del Pino.


#FestaMajor2020 #SantBoi

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page