top of page

Sant Boi posa en marxa un espai de participació per abordar la transició energètica a la ciutat

NOTÍCIES SANT BOI | TRANSICIÓ ENERGÈTICA | TAULA RODONA

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

Sant Boi ja compta amb un espai permanent de contacte i coordinació per abordar la transició energètica amb una òptica global de ciutat. La Taula de Transició Energètica i Hídrica ha celebrat la seva primera trobada.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


En aquest nou entorn de participació, l'Ajuntament, les empreses i cooperatives, els comerços, les entitats i la ciutadania de Sant Boi tenen la possibilitat d'abordar nous projectes i línies de treball , identificar dificultats i compartir experiències per dur a terme el procés de transició energètica de manera conjunta, en el marc d'un model de ciutat saludable i sostenible.


Durant la primera sessió, l'Ajuntament ha donat a conèixer les línies estratègiques plantejades per l'Ajuntament per als pròxims anys en matèria de generació i consum d'energia i aigua i s'han recollit els punts de vista i les reflexions de les persones i col·lectius assistents.


Un dels objectius més importants d'aquesta taula serà impulsar la constitució d'una gran comunitat local d'energia que comparteixi esforços cap a un nou model energètic.


#santboi #transició #energètica #taularodona #projectes #energia #aigua #model #energètic #saludable #sostenible

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page