top of page

Sant Boi destinarà 1 milió d’euros en ajudes a autònoms, comerços i empreses locals

Actualizado: 12 may 2020

NOTÍCIES SANT BOI | CORONAVIRUS | AJUDES ECONÒMIQUES


L'Ajuntament de Sant Boi durà a terme un pla de xoc, amb ajudes econòmiques per rescatar les famílies, les persones autònomes, els comerços i les petites empreses locals més afectades per la crisi sanitària del coronavirus Covid-19 i crear les condicions per reactivar l'economia local tan aviat com sigui possible. El Ple municipal extraordinari celebrat aquest divendres, dia 17 d'abril, ha donat un suport unànim a la configuració d'un fons de contingència per valor d'1 milió d'euros en el marc d'aquest pla de xoc.


Sant Boi ajuda amb 450 € a famílies, autònoms i petites empreses colpejades pel coronavirus

El món de la Cultura reclama mesures urgents per superar la crisi del coronavirus

El que encara no sabies sobre el desconfinament del coronavirusLa intenció és que aquests ajuts siguin complementaris als oferts per altres administracions i que permetin cobrir circumstàncies no previstes en aquells.

El fons es destinarà principalment a treballadors i treballadores que han perdut la feina o que s'han vist afectades per un ERTO i a persones autònomes que s'hagin quedat sense ingressos a causa de l'aturada de l'activitat econòmica i comercial.

Altres mesures previstes en aquest pla de xoc són la configuració d'una oferta de plans d'ocupació adreçada als sectors de població que més hagin patit les conseqüències d'aquesta emergència i inversions públiques en sectors com l'economia verda o la construcció.


#AjudesEconòmiques #SantBoi #Coronavirus #Economia #local

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page